Vizitator cluca1969 Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Îi mulțumesc dl.dan-a2 pentru mutarea link-urilor, iar dl.fluffy îi cer iertare dacă am fost un pic ironic la adresa domniei sale. În ziua de astăzi în România, nesimțirea este o virtute ce mulți o poartă-n frunte, de aceea nu ști cine stă ascuns în spatele unui ID de Forum, Asta e ... trebuie să-mi execut pedeapsa că m-am născut aici, Era bine dacă primeam și eu un mesaj că s-au mutat link-urile, cu siguranță nu se ajungea la aceste insinuări nedorite. Am să postez dincolo un link cu o colecție personală (nu a mea) incredibil de mare, asta chiar se poate numi răzbunare, PS,@fluffy37, da dragă domnule recomandarea și remarca dv. am luat-o drept ca ceva personal, dacă ai înțeles. N-am nimic cu nimeni și de aceea cer respectul cuvenit din partea fiecărui membru de pe acest forum indiferen de vărstă, clasă socială sau pregătire școlară. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Nu eu am mutat link-urile ci d-nul feri.visky Link spre comentariu
Vizitator cluca1969 Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Nu eu am mutat link-urile ci d-nul feri.visky Oricum îi mulțumesc și domniei sale, și tuturor celor care dau dovadă de bun simț, Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 (editat) Ontopic Un mic monstru care suna bine, siliconat de data asta. Setton AS-3300, las pozele sa vorbeasca. Din pacate nu l-am cumparat impecabil, avand o lovitura in muchia superioara, deasupra firmei Editat Iulie 16, 2015 de fluffy37 Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 (editat) Prezint si eu exemplarul meu de Major AS8000 . Aparatul a juns la mine intr-o stare jalnica ( a fost ciobanit cu brutalitate ) , si dupa ceva munca am reusit sa salvez atat cat s-a putut acest aparat , doar ca din pacate panoul frontal nu este in ce mai buna stare el prezentand urme de brutalizare ( zgariat ) , in rest i-am facut amplificatorului un " aproape full recap " pentru ca condensatorul de filtraj de pe alimentare l-am lasat in pace '' deocamdata '' , i-am refacut amplifului si un alt capac din lemn, cel original fiind distrus din cauza umezelii si incercarii esuate a fostului proprietar de al restaura ( mai rau a facut ) ..in fine mai bine sa graiasca pozele . P. S. Sunetul este pur si simplu excelent pentru un astfel de amplif Editat Decembrie 17, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
ionroata Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 (editat) Salut Sa-l stapinesti sanatos. Pacat ca nu toti proprietarii acestor aparate le apreciaza. Dupa cum vad din poze la tine isi va gasi locul ce-l merita. Editat Decembrie 18, 2015 de ionroata Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Felicitari! Sa-l stapanesti/folosesti sanatos si...la mai multe! Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Multumesc. Sper sa mai gasesc raritati din astea vintange dar intr-o stare mai buna . Link spre comentariu
therealovy77 Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Buna dimineata. Postez si eu cu "scula" mea, desi inca nu e finalizata: EMB (Electroacustique Michel Bigot) CS1 Un amplificator frantuzesc din anii '80, cu ceva putere pentru vremea lui (o estimez pe la 150-200W pe canal, nu am gasit nicaieri caracteristicile lui), hand-made (sau cel putin asa pare) si foarte complicat, atat ca finali audio, cat si ca circuite de protectie. L-am luat intr-o stare destul de proasta (vezi topicul meu la Vintage tranzistorizat), dar sper sa il readuc la vechea glorie. Editat Februarie 3, 2016 de therealovy77 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Bienvenue! Am citit si topicul despre el, merita restaurat. Felicitari pentru aparat! Ce finali sunt aia?(chiar nu-mi dau seama din poze). ps...am gasit ceva despre el...un pret .http://www.leboncoin.fr/image_son/831177442.htm Editat Februarie 3, 2016 de fluffy37 Link spre comentariu
therealovy77 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Merci beaucoup, monsieur. Finalii sunt Motorola MJ15024 + MJ15025. Cel din link seamana, dar nu e identic, difera un pic la scris si are si intrari XLR. P.S. Apropo de semnatura, pisicar sunt si eu, catelar nu imi trebuie. Editat Februarie 4, 2016 de therealovy77 Link spre comentariu
cipcirip Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) ...ultimul sosit : Inca nu am intrat in el... Editat Februarie 4, 2016 de cipcirip Link spre comentariu
quasimodo Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 superb EUMIGul , insa va fi un cosmar pt restaurare , este foarte complex , multe cuple , panglici care trebuie revizuite , curatate...........oricum in stare excelenta valoareaza destul incat sa merite efortul restaurarii ........... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 ...ultimul sosit : Inca nu am intrat in el... Asteptam sa vedem interiorul. Link spre comentariu
MLGore Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Sa-l stapanesti sanatos si bafta la restaurare. Cu capetele cum sta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum