vanila Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Cum se fac resoftarile la telefoane ??? Link spre comentariu
gigione01 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Cum se fac resoftarile la telefoane ???Cel mai simplu:la service contra cost!!Daca vrei ajutor,fii mai concret-ce model de telefon??(cu disc??) Link spre comentariu
vanila Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 merci ptr mistouri!nu va mai bagati in seama fara rost!aveti putin bun simt,macar ptr varsta,am peste 40.eu nu v am luat in ras~!e cineva pe aici care mi poate explica? Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 De cele mai multe ori telefonu se resofteaza pe un box gsm Link spre comentariu
gigione01 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 merci ptr mistouri!nu va mai bagati in seama fara rost!aveti putin bun simt,macar ptr varsta,am peste 40.eu nu v am luat in ras~!e cineva pe aici care mi poate explica?Dupa formularea intrebarii....nu pareti asa de varstnic!!Si nici cu GOOGLE nu sunteti ^prieten^!!!Incercati,cautati-important e sa stiti ce vreti(macar marca telefonului)!!In general aveti nevoie de un cablu de date(USB sau serial),softul propriuzis(firmware) si ceva programe ajutatoare -in functie de tipul telefonului!!https://www.google.ro/#hl=ro&sclient=ps ... 80&bih=852 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum