Vizitator kosty50 Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 am rezolvat oarecum dilema mea...dar mai am o chestiune...Eu am niste tweetere pe acasa JVC HSA0717-01A 12 ohmi (2 bucati) si JVC SHA 0505-01A 8ohmi (2 bucati...sa folosesc 2 din acestea sau sa imi cumpar...precizez k nu am f multi bani de datcel mic are diametrul 4,5cm(a fost de fapt tweeter la o boxa mai mica decat vreau eu sa fac)iar cel mare are 6,5 cm diametrul Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 nu vrea nimeni sa imi raspunda?? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Foloseste tweeterele mici ,ca oricum se aud destul cele pe 8ohm ...doar nu vrei sa te scartaie pe urechi .... Link spre comentariu
tranzistor Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 dupa constructie mie alea nu mi se par tweetere, ori am uitat eu cum arata un tweeter de cand umblu cu drivere si hornuri. Alea au sasiu si membrana, nu par deloc capabile sa urce pana la 14-15-20 kHz.Mi se par mai mult difuzoare de medii de pe niste boxe hi-fi pe 3 cai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum