Masacru Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Salut! Am si eu o problema cu un amplificator auto marca JBL. Aceasta contsa in faptul ca sursa nu iesea din protectie. Defectul l-am gasit, era din sursa, insa tranzistorul care este ars nu il gasesc si nici echivalent pentru el nu gasesc. Tranzistorul este J109. Am cautat prin casa altul pe placi, etc. insa nu am si nici pe internet sa dau comanda nu am gasit. Ma poate ajuta cineva care stie sau are un tranzistor sau un echivalent pentru acesta? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 http://ro.farnell.com/fairchild-semicon ... dp/1467947 Sa traiasca *GOGU* Link spre comentariu
Masacru Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Am incercat sa dau comanda aici si trebuie platit de pe un card. Multumesc orcum de ajutor.Alte idei... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 V-am dat un magazin pe MP!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum