Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda BlueTech 1611 - Detalii despre ea

Vizitator ionut80_mail

Postări Recomandate

Vizitator ionut80_mail

Am o telecomanda BlueTech 1611 ce inlocuieste telecomanda originala a unui TV Goldstar CKT 9745.Telecomanda BlueTech este de tipul "universala".Doresc sa aflu mai multe detalii despre ea sau despre cea originala (frecventa de transmisie in special, cat si semnificatia anumitor butoane, pe care le-am mai dibuit eu, dar...). Precizez ca doresc sa utilizez telecomanda impreuna cu un adaptor IRDA-RS232 pentru a comanda un calculator, iar cautarile cu Google folosind diverse combinatii de termeni nu au dat rezultate.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

Top autori în acest subiect

a fost tare faza asta..poate stie portaru' :smt005

lasand gluma la o parte..daca nu aflii detalii de la ei de pe forum, ca am vazut ca ai postat si acolo.. vezi in schema TV-ului :goodman: ce senzor foloseste si apoi aflii de pe net frecventa... sau desfaci televizorul si citesti codul dupa senzorul IR....

PS: schema tv-ului e la http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=4289 , da' nu am timp sa verific acum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări