dorutu Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Buna seara! Defectul este urmatorul : pe orice program inclusiv pe stoarcere functioneaza normal pana in momentul in care trebuie sa intre in turatie motorul, respectiv sa stoarca,mai invarte o data stanga,o jumatate de tura, dupa care se opreste iar displayul arata 0.00,ca si cum ar fi terminat programul.Am verificat periile la motor care sunt bune.Apa o trage si o evacueaza normal.Eu banuiesc ca ar fi memoria.Un sfat va rog! Link spre comentariu
raileanu florin Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 sunt 2 optiuni moto sau plaka ce am gasit eu si cama asta se duc la modelele astea Link spre comentariu
dorutu Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Un dump aveti cumva?Eu am gasit unul pe electrotanya dar inca nu l-am incercat ! Link spre comentariu
Vizitator darian Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Incearca sa cureti bine de tot colectorul cu abrazivde 600 -1000 dupa care selectorul de programe(lamelele_ Link spre comentariu
dorutu Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Va multumesc pentru interesul acordat.Am probat dumpul,dar nu a dat nici un rezultat , defectul a constat in doi condensatori din secundarul sursei pe care i-am schimbat.Pentru cine are nevoie de dump le postez pe amandoua,probate si functionale.Va mutumesc inca o data ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum