circiumaru Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 A dat deja comanda pentru 2 buc. FJL6920, o sa i le trimit eu luni. Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 Corect .Aveti dreptate .Domnule misuraelectronic , v-as fi recunoscator , daca a-ti enumera ceva echivalente , la parametri exati . Chiar si pe mp.Citesc cu placere posturile dv , si de ce nu as spune , sant multe de invatat de la dv .Cu respect si multa stima . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 ca sa nu se spuna ca am latrat degeaba la luna intocmai ca si CEILALTI , poftim de va clatiti ochii cu primii 4 echivalenti corecti care-mi vin in minte...! acestia merg perfect , chiar daca vcb0 este de numai 1500v si la ultimul de 1600v ...1-- 2sc39982-- 2sc39973-- 2sc54444-- 2sc5047evident , conditia de baza este sa gasiti produse ORIGINALE , nu piraterii ordinare...! mare atentie si la fjl6920 , intrucit exista un lot masiv de tepe frumos marcate care circula acum pe tot teritoriul rsr-ului...! Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Multumesc , sper sa se si gaseasca .Numai de bine . Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Ca sa lamurim treaba.Eu de vreo 3 ani de zile folosesc doar C5588 in tvurile de 100Hz inclusiv in samsungurile cele mari cu ecran wide si pot sa spun ca se incalzeste mai putin decat J6920.Deci vorbesc nu ca sa ma aflu in treaba ci spun ce am facut si merg.Daca cineva nu crede nu are decat sa incerce.Adevarul este asta.Eu nu o sa citesc din cataloage sau carti dar ce spun din experienta am curajul sa sustin. Link spre comentariu
vergil Postat August 1, 2012 Autor Partajează Postat August 1, 2012 Multumesc tuturor ptr ajutor .Am gasit FJL6920 .L-am inlocuit . Functioneaza impecabil .Constat ca se incalzeste cam tare . Sau asa trb sa fie . Am decis sa maresc radiatorul , dar tot se incalzeste . L-am dublat daca nu mai mult .Ma face sa cred ca din cauza asta sa dus si primul FJL .Ma puteti ajuta cu o solutie , un sfat , ca sa nu se mai incalzeasca asa ?Am vazut in datasheet ca temp max de lucru este 150 grade . Ca o observatie , injurul pinilor tranzistorului , PCB-ul sa maronit , deci a lucrat la temperaturi mari .Va rog , orce solutie e binevenita . Cu stima . Link spre comentariu
dan cod Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 In general in aceste Tvuri tranzistorul se duce din cauza lipiturilor aiurea pe deflexie(placuta de pe deflexie)Am mai avut cazuri cand tranzistorul driver nu lucra bine si a trebuit incoluti(parca este FET daca bine imi aduc aminte)Nu am marit niciodata radiatorul in aceste Tvuri. Link spre comentariu
vergil Postat August 1, 2012 Autor Partajează Postat August 1, 2012 Multe multumiri domnului carciumaru .Am inteles domnule dan cod .Sa inteleg ca asa trb sa functioneze , ceva mai cald decat altele .Multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum