Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV SAMSUNG

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

12

• FLORIN IORDACHE

4

• dan cod

3

• misuraelectronic

2

Multumesc , domnule Iordache .I-mi puteti spune ce as putea pune in locul lui Q406 , FJL6920 ? In Braila nu se gaseste asa ceva .Ar fi bun un inlocuitor .

Link spre comentariu

Dupa multe sapaturi , nu reusesc sa gasesc nici un tranzistor indicat mai sus .Pe strada Maica Domnului , din Buc , nu sa auzit de asa ceva , nu mai vorbesc de prin zona mea .Pe net la fel .Nu sant in stoc , la cei care il mai au in liste .Nu am avut la indemana decat tipurile indicate de dumneavoastra .Si totusi am solicitat ceva asemanator dupa parametri (1700v , 20A , 150/200w).Nimic .Am rugamintea la dv , poate aveti alta sugestie .E binevenita orce solutie , sau chiar improvizatie functionala .Nu vreau sa ma gandesc la aruncarea acestui Tv , din cauza unui tranzistor . Ar fi prea de tot .E totusi un tv performant .In speranta ca veti gasi o solutie abordabila , va multumesc anticipat .Numai de bine .

Link spre comentariu

Am uitat sa va zic deasemenea si tranzistorul 2SC5793 se gaseste fara probleme. Aveti un mp de la mine de unde ii puteti lua . :da

Link spre comentariu

o sa dau o comanda .

o sa dati dvs comanda exact direct degeaba , ca nici unul dintre cele 3 echivalente de mai sus nu va functiona corect pe o perioada indelungata de timp...! acolo trebuie pus musai un tranzistor de minim 200w , nicidecum de 75w, 75w , respectiv 95w ...! nu va mai zic ca primii doi sint puturosi dpv al fall time-ului ...! dar ,deh , ce sa-i faci...vinatorii de posturi notorii ai elforum-ului trebuie sa-si faca ratia zilnica de mesaje , nu-i asa...? complet altii sint echivalentii corecti pentru acest tranzistor fjl6920...! :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări