ODoru Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Vreau sa fac amplificatoru asta de mai jos.OK, am integratu dar aici e problema, in schema am numerotate fiecare pin, pe integrat nu sunt numerotate si atunci de unde stiu care si cum le prind, ma refer daca pun invers Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Te uiti in pdf-ul integratului unde gasesti numerotatia atat in schema de principiu cat si dispunerea pinilor pe capsula. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Orice CI are o cheita de unde incepe numerotarea pinilor. Pentru dvs. la TDA7052 o aveti aici: http://skory.gylcomp.hu/alkatresz/tda7052.pdf Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Uite la poza, cheita aceea este un pic sapata in material, jos ai piciorul 1 spre cheita ( circuitul vazut de sus ). Spor la treaba. Link spre comentariu
Ticu Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 In foaia de catalog data de dl. Toni, la pag.7 sus, precum si in schema dlui Marian ai vederi ale integratului privit de sus, cand este vizibil si marcajul scris pe el. "Cheia", adica acel gol de material, poate fi ca in desenele de mai sus sau (la alte integrate) poate fi pozitionata in coltul integratului, in dreptul pinului 1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum