Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O posibila expozitie...

feri.visky

Postări Recomandate

...cand se incep demersurile pt o astfel de manifestare,una e sa fii reprezentantul unei organizatii profesionale fie si non profit,alta e sa te duci ca persoana fizica sa-ti declini dorinta de a organiza o astfel de manifestare...

In asemenea cazuri, daca este nevoie sau daca se cere, se poate face o delegatie oficiala si o imputernicire pentru a semna documente pe perioada evenimentului... Pentru Bucuresti au fost emise asemenea acte...Mai este si problema legitimatiei de membru (cotizant)... cu care pot dovedi la o adica, faptul ca sunt reprezentantul acelei organizatii... Poate imi dati o sugestie cum sa fie aceste legitimatii care ar trebui vizate, macar anual...P.S.: Nu uitati de articolele pentru numarul din toamna cu tematica "Restaurarea"...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

13

• doru3160

9

• xaxa

5

• viopa

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Regret erorile din articolul lui kripton...

D-le Feri Visky , Am ramas consternat de acele erori copilaresti , ( sa nu zic ilare sau intentionate ) evident comise de redactorul revistei . Daca mi s-a cerut sa refac textul articolului deoarece trebuia "lungit" ( expresia va apartine) si exceptis excipiendis s-au incurcat pozele celor doua articole, e randul meu sa intreb : ce cauta in acest articol unele poze pe care nu le-am trimis eu ? E ridicola contradictia intre ceea ce am scris in text si unele imagini din articol. Culmea este acea schema de la pag. 4 unde scrie "Schema radioului ZEFIR TEHNOTON" ( cu majuscule si cu sigla acestei intreprinderi). In primul rand, mi-e cu neputinta sa cred ca o intreprindere de talia celei iesene, sa fi scris " schema radioului", oricat de semidocti ar fi fost cei de acolo. Eventual ar fi scris "radioreceptorului". Am scris clar in text ca nu am vazut nici schema si nici prospectul acestui aparat fabricat pe de-antregul la Iasi. ( pag. 3, coloana din stanga, ultimul aliniat) Cum de apare aceasta schema tot in articolul meu din moment ce afirm ca nu am vazut-o ? In alta ordine de idei, schema este cea conceputa de "Electronica" fara modificarile gasite (confirmate intru totul si de alta persoana) efectuate de intreprinderea ieseana si pe care le-am explicat clar in text, le-am aratat in schemele trimise si care nu au aparut ( numai AAF de la aparatele comparate textual ) O alta "minune" este poza cu radioreceptorul "Alfa-Tehnoton" pe care nu am trimis-o eu, si pe care ( culmea ) o regasim in colectia d-lui Borbilau, "Radiouri cu tranzistoare romanesti" , ( din nou "radiouri") pozitia 65, de pe site-ul "Proradioantic". Pe langa faptul ca nu am trimis poza, se putea specifica al cui este aparatul dar nu inserata in articol fara acordul meu. ( eventual se puteau pune ambele variante daca tot exista)Cu tot respectul, e drept ca practic, este revista d-vs. dar articolul si munca sunt ale mele si nu imi pot permite sa accept ceea ce a aparut la tiparire. Era suficient doar sa insirati pozele in ordinea trimisa , fara nici o bataie de cap si totul ar fi fost in regula mai alesc ca la fiecare poza este indicat atat numarul din text al acesteia cat si ceea ce reprezinta. Este puerila explicatia d-vs. legata de codul numeric al pozelor din camera foto personala deoarece chiar neaindemanatic fiind in domeniu, totusi, am facut mai multe "duble" la fiecare poza si era normal ca acel cod sa nu coincida. Ma intreb ( si s-a mai scris undeva ) daca ati citit macar articolul inainte de a-l publica .Parerea mea este ca era mult mai bine ca revista sa nu apara inainte de termen ("cincinalul in patru ani si jumatate") si evenimentul de la Pecica sa fie imortalizat in paginile acesteia, in toata splendoarea lui , fara erorile si fara "umbrirea" acestui simpozion "tocmai din cauza articolului meu" in care, practic, am scos din anonimat un radioreceptor romanesc despre care nu s-a stiut mai nimic decat ca a fost preluat de la uzinele din Bucuresti . Desigur, trebuia acordata o maxima atentie acestui articol ;am textul original al acestuia si pozele aferente in conformitate cu textul .Daca , asa cum afirmati, textul este clar si la obiect, pentru restul nu imi asum nici o raspundere.Consider ca o rezolvare tardiva a situatiei este posibila prin republicarea articolului in numarul din toamna ( undeva cred ca ati sugerat asa ceva ) , asa cum a fost trimis. Ca oricum, "tot anul este Tehnoton" si tot restaurare este. Cred ca este de prisos sa mai adaug ca revista a ajuns "si la mine" dupa exact doua luni de la aparitie. Sa fie doar coincidenta ? Va multumesc totusi .
Link spre comentariu

Dincolo de faptul ca aceasta intervetie nu trebuia facuta in acest topic, am sperat ca problema aceasta este inchisa atat prin interventiile de pe mesageria privata cat si prin prezentarile pe forum...Da regret... ce altceva pot sa mai spun...Poate ca nu trebuia sa accept articolul fara pozele redenumite dupa notarea din text mai ales ca au fost trimise in nu mai stiu cate variante si cu denumirea fisierelor... cum vi le-a dat aparatul...A fost o lectie vor mai fi si altele si sper sa va treaca supararea pana la numarul de toamana in care o sa public textul-erata al Dvs. oricat de ironica ar fi...P.S. Interventia, daca va fi, sa o trimiteti la topicul destinat Asociatiei...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări