feri.visky Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 In perioada, vineri 10 august 2012 - duminica 12 august 2012 va avea loc la Iasi Simpozionul National YO 2012, organizat de radioamatorii moldoveni si nu numai. Cu aceasta ocazie ei vor organiza o expozitie cu manipulatoare... dar nu si cu aparate radio si tehnica produsa de Intreprinderea Tehnoton Iasi... Ar fi o buna ocazie ca membrii devotati patrimoniului tehnic national din domeniul radioului, in special cei din Iasi, sa participe la acest eveniment organizand un mic colt "Tehnoton", aniversand astfel 40 de ani de la infiintarea intreprinderii. Asociatia sprijina acest demers cu 100 reviste cu nr.7 dedicat(a) evenimentului. Informatii despre locatie si program: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=profil&id=232 Apel special pentru: doru3160, soldan, si pentru cei pe care primii doi ii pot mobiliza, etc. P.S.: ...decontez transportul aparaturii la sediul expozitiei... Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 In perioada, vineri 10 august 2012 - duminica 12 august 2012 va avea loc la Iasi Simpozionul National YO 2012, organizat de radioamatorii moldoveni si nu numai. Cu aceasta ocazie ei vor organiza o expozitie cu manipulatoare... dar nu si cu aparate radio si tehnica produsa de Intreprinderea Tehnoton Iasi... Ar fi o buna ocazie ca membrii devotati patrimoniului tehnic national din domeniul radioului, in special cei din Iasi, sa participe la acest eveniment organizand un mic colt "Tehnoton", aniversand astfel 40 de ani de la infiintarea intreprinderii. Asociatia sprijina acest demers cu 100 reviste cu nr.7 dedicat(a) evenimentului. Informatii despre locatie si program: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=profil&id=232 Apel special pentru: doru3160, soldan, si pentru cei pe care primii doi ii pot mobiliza, etc. P.S.: ...decontez transportul aparaturii la sediul expozitiei... Sigur nu e in plus acel NU? Daca da, ar trebui corectat, ca introduce un defazaj de 180 de grade Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 In perioada, vineri 10 august 2012 - duminica 12 august 2012 va avea loc la Iasi Simpozionul National YO 2012, organizat de radioamatorii moldoveni si nu numai. Cu aceasta ocazie ei vor organiza o expozitie cu manipulatoare... dar nu si cu aparate radio si tehnica produsa de Intreprinderea Tehnoton Iasi... Ar fi o buna ocazie ca membrii devotati patrimoniului tehnic national din domeniul radioului, in special cei din Iasi, sa participe la acest eveniment organizand un mic colt "Tehnoton", aniversand astfel 40 de ani de la infiintarea intreprinderii. Asociatia sprijina acest demers cu 100 reviste cu nr.7 dedicat(a) evenimentului. Informatii despre locatie si program: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=profil&id=232 Apel special pentru: doru3160, soldan, si pentru cei pe care primii doi ii pot mobiliza, etc. P.S.: ...decontez transportul aparaturii la sediul expozitiei... Am sa vorbesc cu organizatorul YO8OY Virgil Cucos sa vad ce poate face. 73' Petrica YO8CDQ Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 ...Da! manipulatoare... Nu! aparate de radio... Da asa este cei din Iasi vor fi defazati mult daca nu amintesc macar la simpozion de acest eveniment... Link spre comentariu
calin Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 ...Da! manipulatoare... Nu! aparate de radio... Da asa este cei din Iasi vor fi defazati mult daca nu amintesc macar la simpozion de acest eveniment...cu siguranta v-om organiza!va tin la curent cu noutatile!am sa vb si cu radioclubul si cu patronul fabricii Tehnoton!in alta ordine de idei sunteti bine venit la Iasi!pot sa va asigur eu cazare si...... restul!, cu mare placerepoate ca ar fi un moment prielnic pt a ne intalni!cu stima Calin! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 ...Da! manipulatoare... Nu! aparate de radio... Da asa este cei din Iasi vor fi defazati mult daca nu amintesc macar la simpozion de acest eveniment... cu siguranta v-om organiza!Calin! Iertare pentru offtopic.Am mai spus-o, nu numai eu si alti colegi forumisti, inainte de a fi un bun electronist trebuie sa vorbim si sa scriem corect romaneste.Domnule Calin,vom este un verb auxiliar ce deriva din verbul a vrea. Intotdeauna se scrie vom,fara cratima. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 In perioada, vineri 10 august 2012 - duminica 12 august 2012 va avea loc la Iasi Simpozionul National YO 2012, organizat de radioamatorii moldoveni si nu numai. Cu aceasta ocazie ei vor organiza o expozitie cu manipulatoare... dar nu si cu aparate radio si tehnica produsa de Intreprinderea Tehnoton Iasi... Apel special pentru: doru3160, soldan, si pentru cei pe care primii doi ii pot mobiliza, etc. . Din cate am inteles,exista un comitet de organizare pt aceasta expozitie tematica.Din pacate pe aceasta tema nu pot participa,altfel,daca sunt dispusi sa gazduiasca si exponate ce apartin altei tematici(respectiv aparate de radio,fie si doar din cele fabricate la Tehnoton),aveti datele mele de contact,si in masura in care voi fi solicitat si voi putea ajuta,o voi face.Personal,nu cunosc pe nimeni de la radioclub,n-am nici un fel de date de contact,dar daca voi fi solicitat voi incerca sa fac tot posibilul sa fiu de ajutor. Desi,o spun public aici,interesul actualei conduceri (Tehnoton)a fost aproape nul,in momentul cand am insistat in numeroase randuri sa ne puna la dispozitie acele materiale care sa ne ajute sa elaboram un articol decent cu ocazia aniversarii in revista noastra...si pt asta sincer,au cam scazut in ochii mei,cand ii rogi sa le faci o promovare,fie si in revista Proradioantic,si te trateaza cu indiferenta...am ramas cum se spune cu un gust amar,nu-mi inchipuiam sa sara in sus de bucurie,dar un pic de solicitudine/bunavointa din partea lor,cel putin mie mi s-ar fi parut firesc sa dea dovada. Normal,altfel stau lucrurile cand am in vedere produsele de pana in 89,din care o mica parte sunt in colectia personala,si daca se va dori o expunere pe aceasta tema,cred ca nu va fi o problema sa ajut. In concluzie,daca imi veti spune la modul concret ce pot face in aceasta privinta,puteti conta pe mine,dar nu ma angajez in ce priveste "mobilizarea"sau actiunile altor persoane...fiecare si le stie pe ale lui,si nu pot promite nimic in numele altora. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2012 Simplu... trebuie vorbit cu organizatorul de acolo cu siguranta va vor accepta cu 10-15 aparate si cateva documentatii de la Dl. Soldan... Asta nu ocupa mai mult de doua mese... Va trimit ultimele doua numere de la revista care pot fi distribuite gratuit... Este mult mai important ca lumea sa se sensibilizeze in favoarea pastrarii unui patrimoniu decat cativa leuti... acolo... Din pacate persoana de contact (importanta) din Muzeul Tehnic Iasi nu-mi raspunde... cred ca nici nu vor sa se implice... Voi, cei din Iasi puteti (trebuie!) sa faceti diferenta... Pana acum nici Bucurestiul nu a miscat... (trebuie sa provoc cumva si concurenta...). http://simpo2012iasi.yo8.ro/program.php Link spre comentariu
calin Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 am vb astazi cu Dl Virgil Cucos, (presedintele radioclubului) sigur ca pune la dispozitie cateva mese! pt radio vechi, manipulatoare,etc..,.. cine doreste sa participe trebuie sa sune la tel. 0745634440 rog pe dl Doru sa ma contacteze!la tel 0744491195 personal eu am sa fac benner-ul cu simpo yo si am sa scriu pe el si Tehnoton 40 ani! sau ceva similar! rog pe Dl. Visky sa ma contacteze in caz ca doreste sa participe! pana una alta incerc sa ma implic cat mai mult! Pana la urma fabrica Tehnoton nu trebuie uitata! programul simpo yo Tehnoton aici! http://simpo2012iasi.yo8.ro/program.php cu stima Calin ps pot asigura cazare pt cine doreste sa participe! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Daca asiguri cazare all inclusive,ma inscriu si eu Te sun cat de curand sa vedem ce se poate face... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Ce mai produce acum Tehnoton-ul?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 In mare,se poate forma o idee: Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 .................................................. Link spre comentariu
feri.visky Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 Super catalog...La cine sa trimit revistele? ... ca sa fie distribuite acolo, la simpozion... (o adresa si un telefon...). Link spre comentariu
doru3160 Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Trimiteti la cine doriti,la mine e aceeasi adresa ca si la ultimul numar trimis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum