Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

APARAT DE RADIO ZENITH USA

Vizitator dianom

Postări Recomandate

Vizitator dianom

Daca poate cineva sa-mi dea ceva detalii despre aparatul ZETITH, ESTE UN APARAT CU CONVERTIZOR INCORPORAT, M-AR INTERESA SCHEMA sau macar destinatia conexiunilor exterioare, A fost aparat de radio de bord la auto? MULTUMIRI ANTICIPATE

post-59060-139829465929_thumb.jpg

post-59060-139829465946_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

2

• mila

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator dianom

Multumesc de indrumare, dar nu are scris nimic pe el , insa am gasit in interior o eticheta, pe care o anexez in foto. Posibil sa fie militar si greu de gasit schema. Lucru ciudat ca are buton de acord, dar nu are nicio scala. Stima

post-59060-139829466103_thumb.jpg

Link spre comentariu

@mila, ...se vede tipul aparatului dar si pretul (de pe scan nu se poate citi...) in dreapta sus (pe foaia de jos...). Poate o cautare cu acel cod ar da raspuns. Merita efortul pentru ca este un aparat superb iar cele de masina sunt si extrem de rare...

Link spre comentariu

Sa va spun cinstit nu se vede codul oricat m-am straduit.Am mai gasit o reclama la aparat tot din 1937 unde se facea reducere de la 45dolari la 26dolari, unde era denumit Zenith Deluxe sau DE LUX.

Link spre comentariu
Vizitator dianom

Am gasit modelul este 6-M-192 Ch =5637 , am gasit si schema , urmeaza sa fac o consola de comanda si sa incerc sa-l pun in "miscare".Multumesc ptr ajutor. Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări