Vizitator dianom Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Daca poate cineva sa-mi dea ceva detalii despre aparatul ZETITH, ESTE UN APARAT CU CONVERTIZOR INCORPORAT, M-AR INTERESA SCHEMA sau macar destinatia conexiunilor exterioare, A fost aparat de radio de bord la auto? MULTUMIRI ANTICIPATE Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Extrem de interesant... Adrian, cu siguranta te poate lamuri...: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=profil&id=232 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 daca se vede tipul aparatului atunci incearca aici: http://www.nostalgiaair.org/Resources/458/T0000458.htm Link spre comentariu
Vizitator dianom Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Multumesc de indrumare, dar nu are scris nimic pe el , insa am gasit in interior o eticheta, pe care o anexez in foto. Posibil sa fie militar si greu de gasit schema. Lucru ciudat ca are buton de acord, dar nu are nicio scala. Stima Link spre comentariu
mila Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Fain radio e un model auto circa 1937altceva nu am despre el Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 @mila, ...se vede tipul aparatului dar si pretul (de pe scan nu se poate citi...) in dreapta sus (pe foaia de jos...). Poate o cautare cu acel cod ar da raspuns. Merita efortul pentru ca este un aparat superb iar cele de masina sunt si extrem de rare... Link spre comentariu
mila Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Sa va spun cinstit nu se vede codul oricat m-am straduit.Am mai gasit o reclama la aparat tot din 1937 unde se facea reducere de la 45dolari la 26dolari, unde era denumit Zenith Deluxe sau DE LUX. Link spre comentariu
Vizitator dianom Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Am gasit modelul este 6-M-192 Ch =5637 , am gasit si schema , urmeaza sa fac o consola de comanda si sa incerc sa-l pun in "miscare".Multumesc ptr ajutor. Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum