FIXVID Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 PS: GD`ul unei camere este acelasi si la o incinta inchisa si la un bass reflexincinta inchisa are gd max 5ms@40hz, iar BR.ul are 12ms@40hz (sub aceasta freq creste si mai mult, dar nu prea are rost sa o mai luam in considerare). Mai aduna si gdul camerei ( nu am idee cat poate fi) si vezi ce iti iesenu mai vorbii de GD doar pentru ca ai auzit tu ca ar fii mai mic la o incinta inchisa si aia e cea ma buna tocmai din cauza asta !cu BR cobori mai jos, dar nu mai ai aceeasi calitate ca si la una sealed. oricum, parametrii sunt cei care determina care este incinta optima pt un difuzor. in cazul nostru, difuzorul cu epb 57 se apropie mai mult de o incinta inchisa :yawinkle: PS: imi place sa ma urc in pom :smt003 Link spre comentariu
yuly4you Postat Iunie 16, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2006 Eu am GZTW38T.....in afara de faptul k am daramat un club si o cabana, totul e ok :smt003 ...n-aveti idee cat de bine se poate auzi diful asta in BR, ....e adevarat k la peste 70(80)% din putere incepe sa bata aiurea, dar asta nu ma deranjeaza.... la jumate imi cad cartile din biblioteca,mi se deschid usile, la masina numarul sta sa zboare, :weedman: ....daca vrei ceva K-lumea de la seria asta , Titanium, luati-va gandurile de la sealed....ink nu va pot da argumente cu privire la "regulile" pe care le-am spus mai sus, dar cu siguranta ele ajuta la un sunet mai bun, ..... luati-le ca pe niste TIPS-uri.....eu stiu.... cu siguranta rau nu au cum sa faca sunetului....poate se gaseste vreun expert in incinte sa ne zica si noua de ce aceste :reguli" ar trebui respectate... Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 dar cum ai masurat 70-80% din putere?eu tare ma tem ca te-ai luat dupa cursa potentiometrului de volum..si dupa 70% intrai la greu in saturatie cu amplificatorul. :toimonster: Link spre comentariu
yuly4you Postat Iunie 16, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2006 da, ai dreptata, m-am luat dupa cursa potentiometrului, dar dupa 70% incepea sa distorsioneze, dar nu cum ai zis u, k intra la greu in saturatie...la maxim da, se poate spune...dar la 3sf.....e chiar OK....cel mai bine se aude intre jumatate si 3sf....adik pe la 65%..... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 yuly4youcat timp nu depasesti aberant cursa difuzorului, el nu are voie sa distorsioneze decat MULT peste putere lui RMS (in general peste 2x-3x RMS)sa nu aveti impresia ca distorsiunile sunt de la difuzor, ele sunt 100% din amplificator sau dinaintea lui Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 eu cred ca la 2xRMS adica 1000W(are 500W declarat si asta pe o bobina de numai 2 inch) scoate flacari pe nas parerea mea este ca la seria titanium puterea RMS declarata ar trebuii impartita la 2 pentru a fi exacta ! difuzorul ala merge pe un amplif de max 300W RMS la 500W risti sa intrii si in distorsiuni si sa ramai fara el Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 Deci Subwooferul lui yuly4you se aude msito` in masina (ard plamanii), in casa nu stiu cu se aude :finga: Cred ca la urmatoarele incinte voi tine cont de sfaturile lui yuly, poate sunetul va fi intradevar mai "bun" :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum