Extrem Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 garantez k in cutia asta te vei speria de el...Speria de huruiala care iese pe tub? sau speriat de cat de bine se aude? Link spre comentariu
yuly4you Postat Iunie 14, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2006 da, am facut boxa, si deja am distrus cateva localuri, precum si o caban...sunt fff multumit de el, mai ales de cutie, kre e calculata k la carte, dar as vrea sa-l vand in viitorul apropiat, k nu mai am loc in casa.....si ma cert si cu parintii......:P Link spre comentariu
yuly4you Postat Iunie 14, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2006 ma refeream la cat de bine se va auzi.....pe bune, eu sunt ff multumit de al meu...dar l-am calculat la milimetru, iar dimensiunile le-am pastrat strict....plus inca cateva tips-uri....a iesit totul ca la carte...1.diful nu se monteaza niciodata pe mijloc, mereu mai spre un colt/margine....2.refluxul se pune pe un perete lateral, la o distanta de cel putin n centimetri(n fiind diametrul tubului) fata de orice perete......si ar mai fi........dar astea sunt critice pentru un sunet k-lumea... Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 refluxul se pune pe un perete lateral, la o distanta de cel putin n centimetri(n fiind diametrul tubului) fata de orice perete...... Eu am studiat o gramada de subwoofere peste 1000 de euroi si sa stii ca nu e o astfel de regula....unu il avea in spate, altu lateral,altu in fata...deci ==> nu e o regula acuma nu stiu cum au facut pe dinauntru subu....diful nu se monteaza niciodata pe mijloc, mereu mai spre un colt/margine....Iti arat un sub de 3500 de euro care il are la milimetru pe mijloc :yawinkle: Link spre comentariu
yuly4you Postat Iunie 14, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2006 cum zici u, dar nu cred k-l vei face, cu ce ai u acasa si cu documentatia pe care o aia, mai bine montat pe mijloc decat montat intr-o parte, iar cu tubul la fel, aia care-l pun in fata sau in spate au o anumita tehnologie, e calculata chestia asta, ori tu nu ai nici o schema de incinta kre sa fii sigur k e OK........ Link spre comentariu
radue Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 yuly pot sa te rog cevaimi spui si mie de ce acele reguli trebuies respectate ?vreu niste argumente de ce nu ar suna bine daca sunt incalcate... Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 in locu vostru as fi facut incinte inchise la aceste difuzoare, astfel si raspunsu in frecventa e mai liniar si GD.ul este pastrat la minim :yawinkle: Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 AM VESTI BUNE ! Am fost cu subu la un prieten bun care are o casa maricica...si intr-o camera de 7*9 l-am testat...fratilor..mai stiti ca va ziceam de huruiala aia din tub? se aude doar la o dinstanta de 50 cm...pe amplifu lui cica 100 de w (nush ce firma...) Ce sa va zic ... difu are un spl extraordinar ! iti zbarnaie capu ! incepe sa te gadile ceva in ureche...si ganditi-va ca e doar 1 sub ! Dar ! mereu exista un dar .... eu am facut boxa asta sa am bass mai calitativ si puternic in acelasi timp...insa, daca dai peste 50 % din volum la 100 de w s-a dus calitatea...din ceva calitativ ajungi la un fel de monstru care te face sa uiti de calitate si de tot neamu :axe: a da...si recomand sa nu stati aproape de dif la peste 50 % ca .....poate fi periculos pt organe :rolleyes: Asta tot fara filtru activ....deci recomand cu multa caldura acest difuzor ! Am sa pun si poze cu subu..dar asta dupa ce am testat si pus amplifu de la Vasile + mai tre sa fac rost de un filtru activ..dar vad ca sunt foarte rare specimenele :toimonster: Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 cu un filtru activ, poate reusesti sa elimini o parte din huruiala.. iar satelitii taie-i cat mai jos . Nu degeaba am spus ca ar fi mai buna o incinta inchisa :drinkers: e clar ca ce te deranjeaza pe tine e GD-ul mare Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 FIXVID, inchisa suna ca dreq...tremura la fel de bine tot dar, tu nu auzi nici un bass... Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 incearca in colt, sigur va suna mai bine. iti vor trebui si ceva sateliti cu kick , ca va ajuta f mult sw.ulcei drept, incinta inchisa ar fi perfecta pt portbagaj Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 ce il deranjaza pe el nu e GD mare ! ci clippingul ! FIXVID ai idee cam cat e GD unei camere ?? Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 depinde de pozitionare si de incintele folosite. de obicei, in colturi creste gdul, dar la o incinta inchisa nar fi problemain valori, nu ma pot exprima Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 vezi ca esti in pom ? nu mai vorbii de GD doar pentru ca ai auzit tu ca ar fii mai mic la o incinta inchisa si aia e cea ma buna tocmai din cauza asta ! PS: GD`ul unei camere este acelasi si la o incinta inchisa si la un bass reflex :rolleyes: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 fixvid probabil se gandea ca se aduna..dar asta nu e tot timpul adevarat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum