Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PARERI Titanium 12"...

yuly4you

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

13

• yuly4you

12

• Mircea Bartic

5

• FIXVID

5

Top autori în acest subiect

da, am facut boxa, si deja am distrus cateva localuri, precum si o caban...sunt fff multumit de el, mai ales de cutie, kre e calculata k la carte, dar as vrea sa-l vand in viitorul apropiat, k nu mai am loc in casa.....si ma cert si cu parintii......:P

Link spre comentariu

ma refeream la cat de bine se va auzi.....pe bune, eu sunt ff multumit de al meu...dar l-am calculat la milimetru, iar dimensiunile le-am pastrat strict....plus inca cateva tips-uri....a iesit totul ca la carte...1.diful nu se monteaza niciodata pe mijloc, mereu mai spre un colt/margine....2.refluxul se pune pe un perete lateral, la o distanta de cel putin n centimetri(n fiind diametrul tubului) fata de orice perete......si ar mai fi........dar astea sunt critice pentru un sunet k-lumea...

Link spre comentariu

refluxul se pune pe un perete lateral, la o distanta de cel putin n centimetri(n fiind diametrul tubului) fata de orice perete......

Eu am studiat o gramada de subwoofere peste 1000 de euroi si sa stii ca nu e o astfel de regula....unu il avea in spate, altu lateral,altu in fata...deci ==> nu e o regula :) acuma nu stiu cum au facut pe dinauntru subu...

.diful nu se monteaza niciodata pe mijloc, mereu mai spre un colt/margine....

Iti arat un sub de 3500 de euro care il are la milimetru pe mijloc :yawinkle:
Link spre comentariu

cum zici u, dar nu cred k-l vei face, cu ce ai u acasa si cu documentatia pe care o aia, mai bine montat pe mijloc decat montat intr-o parte, iar cu tubul la fel, aia care-l pun in fata sau in spate au o anumita tehnologie, e calculata chestia asta, ori tu nu ai nici o schema de incinta kre sa fii sigur k e OK........

Link spre comentariu

AM VESTI BUNE !

Am fost cu subu la un prieten bun care are o casa maricica...si intr-o camera de 7*9 l-am testat...fratilor..mai stiti ca va ziceam de huruiala aia din tub? se aude doar la o dinstanta de 50 cm...pe amplifu lui cica 100 de w (nush ce firma...)

Ce sa va zic ... difu are un spl extraordinar ! iti zbarnaie capu ! incepe sa te gadile ceva in ureche...si ganditi-va ca e doar 1 sub !

Dar ! mereu exista un dar :d .... eu am facut boxa asta sa am bass mai calitativ si puternic in acelasi timp...insa, daca dai peste 50 % din volum la 100 de w s-a dus calitatea...din ceva calitativ ajungi la un fel de monstru care te face sa uiti de calitate si de tot neamu :axe: a da...si recomand sa nu stati aproape de dif la peste 50 % ca .....poate fi periculos pt organe :rolleyes:

Asta tot fara filtru activ....deci recomand cu multa caldura acest difuzor !

Am sa pun si poze cu subu..dar asta dupa ce am testat si pus amplifu de la Vasile + mai tre sa fac rost de un filtru activ..dar vad ca sunt foarte rare specimenele :toimonster:

Link spre comentariu

cu un filtru activ, poate reusesti sa elimini o parte din huruiala.. iar satelitii taie-i cat mai jos . Nu degeaba am spus ca ar fi mai buna o incinta inchisa :drinkers: e clar ca ce te deranjeaza pe tine e GD-ul mare

Link spre comentariu

incearca in colt, sigur va suna mai bine. iti vor trebui si ceva sateliti cu kick , ca va ajuta f mult sw.ulcei drept, incinta inchisa ar fi perfecta pt portbagaj

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

vezi ca esti in pom ? nu mai vorbii de GD doar pentru ca ai auzit tu ca ar fii mai mic la o incinta inchisa si aia e cea ma buna tocmai din cauza asta ! PS: GD`ul unei camere este acelasi si la o incinta inchisa si la un bass reflex :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări