son Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Buna dimineata, am placa electronica de la aceasta combina ptr. verificat...proprietarul spune ca pe partea de frigider nu-i mai raceste si ii afiseaza cam 30 grade....am masurat piesele pe placa si in mare sunt ok....m-am gandit sa-i rescriu memoria :ATMLU750 02B (24C02 ), dar nu-i gasesc dumpul pe net.....daca are vreun coleg o idee ,ii multumesc anticipat... Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Lasa memoria in pace . Fiind cu un singur compresor ,n'ar trebui sa mearga ...nimic. Verifica electrovalva pe partea de frigider sau termostatul. Ia manualul de service la... lecturat. http://kitchen.manualsonline.com/manual ... Res=619870 Link spre comentariu
son Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 multumesc ptr.raspunsul rapid...am inteles de la propietar ca au fost altii pe la el si au verificat totul si ei au ajuns la concluzia ca este de la placa electronica si atunci a venit la mine cu ea.....ma voi duce la el (desi nu le am cu acest domeniu ) si voi verifica dupa ce voi citi manualul de service..... multumesc anticipat si daca voi gasi defectul voi posta aici...o zi buna.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum