RyanRo Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Va salut,in speranta ca ma puteti ajuta am sa va expun problema mea,detin o lampa portativa tip neon de 12v,nu este cea ordinara care se gaseste acum pe toate drumurile,de aceea tin la ea si incerc sa o repar nefiind electronist,cred ca firele taiate fiind au fost puse invers si sa ars,am demontat-o si un amic ce se pricepe mi-a spus ca problema sunt 2 tranzistori arsi pe care nu i-am gasit nicaieri pe Lizeanu, ce scrie pe ei sunt urmatoarele litere: h s 882 3 h pare 3 picioare o gaura la mijloc si pe o parte este imbracat metalic Va rog sa ma ajutati sa le gasesc un inlocuitor,va multumesc frumos,numai bine. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 http://groups.ist.utl.pt/lee/SUBA/Suba_files/2sd882.pdf Orice BD441 sau altele asemănătoare. Poţi pune şi BD241, 243, 911... dacă au loc acolo. Link spre comentariu
RyanRo Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Va multumesc mult,numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum