Vizitator razvanica96 Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Deci acuma 2 zile cand deschideam calculatorul imi aparea imaginea aia "Welcome" de la Windows XP statea vreo un minut...apoi imi aparea wallpaperul dupa care peste vre-un minut apareau si iconitele(My computer,Recycle Bin...)Am reinstalat windowsul ieri si azi imi face la fel :|PC meul:150 GB HardDiskProcesor intel dual core 2,5 ghz Rami 2,5 GBPlaca Video 512 MBDupa mine nu ar trebui sa am probleme cu elDati-mi va rog si mie o solutie Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Buna seara ! Aveti antivirus pe acest pc-u,daca aveti dati o scanare cu antivirusul .Succes !! Link spre comentariu
Vizitator razvanica96 Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Buna seara ! Aveti antivirus pe acest pc-u,daca aveti dati o scanare cu antivirusul .Succes !!Da am antivirus ba chiar 2 Anti malwarebytes si eset nod32 am scanat si nau gasit niciun virus :|unii spun ca sar putea sa am badd-uri pe harddisk unii zic sa curat harddiskul de praf altii zic ca am registrul full ...Dami te rog o solutie :o3 Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Incearca sa instelzi CCleaner si sa dai o curatire generala de loguri, curatire Registri, Eventual verifica si programele care se deschid odata cu calculatoru. Link spre comentariu
Vizitator razvanica96 Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Incearca sa instelzi CCleaner si sa dai o curatire generala de loguri, Evventual verifica si programeele care se deschid odata cu calculatoru.Poi cred ca miam dat seama de la ce este...Pana ce am instalat Counter Strike nu aveam problema asta...asa ca am sters jocu:D sper sa mearga mai bine... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 De unde ati luat jocul Counter Strike pentru ca s-ar putea sa fie virusat acest joc. Apropo in legatura cu placutele ram,cate placute aveti in pc-u,daca aveti doua placute una de 2 gb si una de 512mb,eu asi zice sa-i scoateti pe cea de 512mb.O seara buna va doresc !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum