Vizitator Iulian_S Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Am un TV zander si acum ceva timp un nepot aflat in vizita a intrat (nu stiu cum) in meniul service al TV-ului.In incercarea de a iesi cred ca a facut ceva modificari pentru ca acum cand aprind TV-ul trebuie sa stau 5-10 min ca sa "vina" sunetul. Este posibil sa fie schimbat ceva in meniu( si cum se intra ca nu am gasit in cartea lui si am incercat si butonul ascuns dar nu apare decat un mesaj ) sau sa fie vreo componenta a placii care dupa ce se incalzeste incepe sa functioneze?Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Banuiesc ca telecomanda lui este N18 si atunci da se intra in service cu tasta ascunsa.Desi s-ar putea ca defectul sa nu aiba legatura cu serviceul. Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Mai degraba o lipitura "rece" Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Schimba C_urile de pe bara de 12V , 15V si de pe finalul ... audio. Link spre comentariu
Vizitator Iulian_S Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 C_urile=condensatoare? O sa'l desfac zilele acestea sa fac o lista cu ce trebuie (eventual gasesc si vreo urma de cedare)...Speram totusi sa fie din setari...Multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 C_urile=condensatoare? O sa'l desfac zilele acestea sa fac o lista cu ce trebuie (eventual gasesc si vreo urma de cedare)...Speram totusi sa fie din setari...Multumesc pentru raspunsuri!Bre, voi aveti ceva cu setarile, Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Va salut,Am acelasi tv din subiect la care apare emisie secundara dupa oprirea acestuia, dupa 1-2 secunde apar dungi gri pe mijlocul ecranului, timp de 3-4 secunde.Defectul initial a fost sursa arsa, mai exact a1015 (inlocuit cu a1013) si 2 diode cu rezistenta inversa.Am schimbat toti electrolitici cu unii de calitate la 105 grade, verificat semiconductori, rezistente. Toate tensiunile sunt bune, B+ = 115v. Se vede foarte bine dar apare acesta emisie secundara la oprirea acestuia. Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Va salut,Am acelasi tv din subiect la care apare emisie secundara dupa oprirea acestuia, dupa 1-2 secunde apar dungi gri pe mijlocul ecranului, timp de 3-4 secunde.Defectul initial a fost sursa arsa, mai exact a1015 (inlocuit cu a1013) si 2 diode cu rezistenta inversa.Am schimbat toti electrolitici cu unii de calitate la 105 grade, verificat semiconductori, rezistente. Toate tensiunile sunt bune, B+ = 115v. Se vede foarte bine dar apare acesta emisie secundara la oprirea acestuia.Tub uzat Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Credeti ca am vreo sansa daca aplic metoda reconditionarii, impulsuri de 200-300v pe cei trei electrozi ? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Eu nu am facut asa ceva niciodata.Doar cu aparat de regenerat. Link spre comentariu
DORFU Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Eu nu am facut asa ceva niciodata.Doar cu aparat de regenerat.Cu un aparat profesional de regenerat tuburi aveti ceva sanse,iar cealalta metoda nu va o recomand,duce la scaderea duratei de viata foarte rapid. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Eu nu am facut asa ceva niciodata.Doar cu aparat de regenerat.Cu un aparat profesional de regenerat tuburi aveti ceva sanse,iar cealalta metoda nu va o recomand,duce la scaderea duratei de viata foarte rapid. Cred ca m-am facut gresit inteles, nu cu tensiune continuua de 200-300v ci cu IMPULSURI de 200-300v.E aceeiasi metoda folosita si de dl ROBEERT, daca vede acest mesaj, il rog sa confirme si dansul, eu nu ii mai gasesc postul in care facea referire la aceasta metoda de regenerare prin impulsuri. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Metoda cu descarcat un cond merge cand e scurt intr G1 si G2 la unele tuburi si atunci ajuta.Altfel nu am auzit cu catozii sa faci asa ceva desi cine stie poate merge.Eu am Muter BMR95 si cu ala ,,bombardez ,,tuburile. Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 de mai bine de 12 ani eu folosesc acest aparat construit de mine(dupa ce am citit articolul de mai jos) care da rezultate bune. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Multumim dl. bobo, e buna si aceasta schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum