Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defectare procesor

vanila

Postări Recomandate

Field ValueMotherboard Name Aristo KT133 / ASKA SST-5873AB / A-Trend ATA-V971-SX0 / Octek Rhino KT133-ASE/KT133-MSE/KT133B-ASE/KT133B-MSE / PCPartner KT133ASA/KT133MSA

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vanila

12

• leoncris

5

• florinmar

3

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

va mai rog sa mi spuneti si mie ce setari trebuie sa mai fac la schimbarea unui procesor,din cate stiu trebuie sa intru in bios si sant mai multe de facut pe acolo sa setez placa cum trebuie.

Link spre comentariu

inca ceva.am dat de ceva pe placa,pare a fi dioda APL 1084 ,am masurat cu un aparat de masura si imi arata aceeasi rezistenta (152) in ambele sensuri ceea ce banuiesc ca nu e bine

Link spre comentariu

Mai omule , ce masori tu acolo este rezistenta de reglaj dintre pinul 2 Vout si pinul 1 Adj.Si cum legile fizicii n'au fost inca abrogate de actualul guvern ,este normal sa indice aceeasi valoare.Tensiunea de intrare (+5V) este in pin 3, iar cea de iesire (+3,3V) in pin 2.Mama ei de ... electronica ! :sparge: Ce tip de capsula are regulatorul ?TO-252,263 ...

Link spre comentariu

ori nu e placa de baza buna ori teai jucat in bios si ai schimbat valorile tensiunilor de alimentare sau ai incercat sai maresti performantele dar eu recomand sa schimbi placa de baza si dupaia iati si cpu in general astea se ard celmai rar

Link spre comentariu

masuratoarea am facut-o la rece,nestiind ce e am masurat o ca pe o dioda.in bios nu am umblat,deci nu ma joc...nu intru ptr ca nu am intrat niciodata,nu am avut de ce.as prefera in loc de comentarii nesarate sa invat ceva de la niste profesionisti,nu sa fiu luat la misto.va multumesc ptr intelegere...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări