Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defectare procesor

vanila

Postări Recomandate

Are cineva idee ,la modul general vorbind,de ce se arde un procesor.mi s au ars pana acum vreo 5 procesoare.mai e un integrat langa procesor, VT 8363 care frige si el in acelasi timp cu procesorul,(era sa uit si placa video frige tare,ma refer la integrat), functioneaza calculatorul o perioada de timp, dupa care se arde procesorul.pasta am pus cat trebuie ,deci asta se elimina din start.care ar mai putea fi cauzele la modul general vorbind?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vanila

12

• leoncris

5

• florinmar

3

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

da,pe aceeasi placa,proc AMD-uri. deci problema e ca pe placa e ceva,defect,care merge prost.si as vrea sa stiu cateva cauze care ar putea produce simptomele descrise de mine,la modul general

Link spre comentariu

cred ca m am exprimat clar.e ceva pe placa.am scris mai sus ce se incalzeste.nu mai discutam de pasta coler sau ceva legat de acestea ca sant montate BINE...

Link spre comentariu

Sursa defecta,condensatorii din drossel devalorizati,contacte proaste pe cupla alimentare procesor,platou radiator deformat,prea multa pasta,...La ce interval de timp s'au ars(min, - max.)La cat e reglata protectia la ... temperatura?

Link spre comentariu

atunci e dela [placa de baza are un scrut pe zona de porcesor verifica suersele dupa placa de baza acolo vezi tensiunile care pleaca din acele surse {diode smd}

Link spre comentariu

cum sti ca este procesorul ars?ca eu cu un lga775 am patit ceva ce este greu de inteles si de explicat mentionez ca placa mea era una intel originala si imi dadea 5 bipuri deci procesor ars si defapt nu era ars :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări