briobit Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Va solicit si eu ajutorul in relizarea unui panou frontal si anume numele unui soft in care sa pot edita la cota ceea ce vreau fizic ( in principiu sa desenez si sa plastifiez fata panoului).Am incercat cu Front Panel Designer ceva ca in poza de mai jos dar atat vreau sa fac niste chenare in jurul mufelor, eventual niste scale gradate, sa mai scriu ceva pe acolo dar m-am intepenit.... Link spre comentariu
mastodontu Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 salutCeea ce vrei sa faci tu nu e foarte complicat. poti face in corel draw, gasesti si o gramada de librarii cu imagini si template-uri. Avantajul cel mai mare e ca poti sa exporti intr-o multitudine de formate. Gasesti pe site-ul oficial si un trial. Soft-ul este intuitiv si usor de folosit, acum ca esti la inceput.Succes ! Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2012 multumesc de ajutor am gasit deasemeni front designer 3.0 si pare destul de destept macar am in ce sa imi bat capul Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 da-mi add la messenger daca mai ai nevoie de ajutor Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 ar merge de minune un Autocad ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum