Vizitator Blaser Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Poate titlul nu e clar asa ca explic pentru ce am nevoie de ajutor:am mevoie de un sistem de amplificare radio care sa contina radio si o intrare externa la un radio sau calculator dar care sa contina si posibilitatea de a i se introduce si un microfonCeva similar ca in supermarket se aude in boxe muzica si din cand in cand cineva intra cu microfonul si mai da cate un anunt sau cheama pe cineva dupa care muzica revine. E nevoie ca comutarea pe microfon sa se faca prin apasarea retinuta a unui buton , dupa eliberarea butonului muzica sa revina in boxe .Este nevoie pentru a pastra o ambianta placuta in o hala de productie de ~ 700 m.p. dar si pentru a face diferite anunturi cu usurinta .Puterea audio necesara ~ 150 W.Imi poate exemplifica cineva un asemenea sistem Link spre comentariu
Vizitator sound solutions Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 ai mp........... Link spre comentariu
Vizitator Blaser Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Solutia de public acces se pare ca este scumpa ... simplific cu o varianta mai eftina si implicit cu una mai rudimentara Link spre comentariu
Vizitator Demolay Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Puterea audio necesara ~ 150 W.Cum ai ajuns la cifra asta, ma rog? Link spre comentariu
Vizitator sound solutions Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Public adress....public acces este altceva....pt 700m2 hala de productie nu exista solutie foarte ieftina buna si ,,rudimentara,,. pt aproximativ 1500 ron (pt ca difuzoarele ai zis ca sant montate) nu renteaza sa te complici ,decat daca e sarcina de servici si trebuie sa ai de lucru...Cere si tu o cotatie de pret la firmele care executa astfel de lucrari si vezi ce inseamna scump pt a sonoriza ambiental o hala de productie de 700m2.spor la mesterit Link spre comentariu
Vizitator Blaser Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Probabil voi folosi un amplituner ... nicrofonul e folost sa zicem de ~ 10 ori pe zi .. puterea de ~ 150 w max este pentru ca este ceva zgomot in hala ... hala e simpla utilata cu ceva echipamente prelucrari table Acu incerc sa ma orinetez spre un amplituner cat mai fiabil pentru ce am nevoie ... o optiune facila ar fi usoara comutare dintre radio/aux si microfon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum