Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Model LCD 25pini si 8pini

Vizitator hunt333r

Postări Recomandate

Vizitator hunt333r

Salutare Salutare am doua modele de LCD-uri si nu stiu ce meodele sunt, vreau sa le folosesc in proiecte alaturi un arduino uno, de vro 4 zile tot invart google-ul in sus si in jos si nu gasesc nimic...intrebarile ... toate ecranele au aceasi configuratie de pini ma poate ajuta cineva cu o schema sau un datasheet cu un model asemanator de lcd ... ceva sa ma trimita pe o pista sa aflu mai multe ?? Va multumesc anticipat

post-49222-139829465339_thumb.jpg

post-49222-139829465357_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acelea dupa cum se vedeeste foarte posibil sa fie displee cu 7 segmenti lcd.Iar daca este asa cred ca este mai greu de initializat,sau trebuie folosit drivere.Incearca cu displaee alfanumerice sunt mai usor de configurat.

Link spre comentariu
Vizitator hunt333r

Sa știi ca ca mi-a fost de ajutor postare ta ... "display LCD cu 7 segmente", am sa încerc astăzi sa fac comanda cu microcontrolerul pe fiecare pin, cel puțin pentru cel mic.... topicul rămâne încă valabil și o sa revin cu alte informații poze cu ce am reușit, Cat tine de display alfanumeric da am un modul 16x2 dar vroiam sa vad dacă reușesc sa le fac sa funcționeze cele doua !O zi cat mai buna!

Link spre comentariu

Sa știi ca ca mi-a fost de ajutor postare ta ... "display LCD cu 7 segmente", am sa încerc astăzi sa fac comanda cu microcontrolerul pe fiecare pin, cel puțin pentru cel mic.... topicul rămâne încă valabil și o sa revin cu alte informații poze cu ce am reușit, Cat tine de display alfanumeric da am un modul 16x2 dar vroiam sa vad dacă reușesc sa le fac sa funcționeze cele doua !O zi cat mai buna!

Pe net daca cauti ai sa gasesti drivere lcd sapte segmenti.Care ar fi mai usor de initializat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări