Vizitator vlad iulian Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 care ma poate ajuta si pe mine cu o schema elactrica la o sursa de pc de 400w model px-400rndgn Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Va salut ! Vedeti si dvs daca va ajuta aceste scheme atasate de mine mai jos .Succes !! Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Cu ce IC este ... echipata ? Link spre comentariu
Vizitator vlad iulian Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 banuesc k ic te referi la circuitul integrat sg6105dz dab56490638h Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 http://www.aliexpress.com/store/product ... 80520.html Link spre comentariu
Vizitator vlad iulian Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 am si eu o problema cu aceasa sursa si chear nu si sa ii dau de cap.dupa masuratorile mele mosfetul care preia tensiunea din condensatotul de filtraj este ars si o rezistentaa de langa bobina este sarita de pe placa.problema este ca acest lucru sa intamlat dupa o simla menenana de inretetinere.punand-o in sarcin sa ars sursa cu uurmarile care leam precizat mai sus.care ar fi cauza Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 In ce a constat ... " acest lucru sa intamlat dupa o simla menenana de inretetinere" ?Ori ai provocat un scurt ? Link spre comentariu
Vizitator vlad iulian Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 curatat de praf si am pus niste pasta termo conducoare pe procesor.si provoca scur nu cred k ar avea cu ce sa faca.da tinand cont ca mia distrus rezistenta de langa bobina presupun ca am avut un curent destul de mare.si nu am gasit nici o schema electronica care sa ma poata ajuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum