blue Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Propun sa discutam despre un amplificator ce poate lucra eficient in cele doua situatii pentoda-trioda facind o comutare simpla (cu alimentarea anodica oprita)Pentru cele doua situatii am stabilit doar ca THD sa fie aproximativ egale , compromisul fiind utilizarea a aceluiasi Za, Ua, Ia (bias) si diferite -Ug, U atac si P out Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Interesanta comparatia. Aveti posibilitatea sa masurati TID-ul ? de ex aplicand 2 semnale de 9 si 10 kHz egale ca amplitudine si sa va uitati la 1 kHz? Link spre comentariu
blue Postat Iulie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2012 Interesanta comparatia. Aveti posibilitatea sa masurati TID-ul ? de ex aplicand 2 semnale de 9 si 10 kHz egale ca amplitudine si sa va uitati la 1 kHz?Aparatul meu de masurat distorsiuni poate masura si TID cu 4Khz/80Hz, trebuie doar sa-mi gasesc timp pt aceasta, chiar si DF merita masurat ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum