Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Mouse

Vizitator akw

Postări Recomandate

Vizitator akw

Stie cineva unde pot gasi o prisma (cred) pentru un mouse Razer Salmosa? Mi s-a crapat acel plastic de la led si nu mai functioneaza corespunzator. Am incercat de la alt mouse dar se pare ca nu sunt universale.. fiecare firma cu propriile caracteristici. Daca stie cineva astept cu nerabdare o solutie, Multumesc frumos si o zi cat mai buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• gabiz_ro

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Pentru un mouse nu se merita prea mult efort in potriva lui pentru ca nu este fff scump si nici nu prea se gasessc piese pentru ele.

Link spre comentariu

Nu e foarte scump dar totusi e ceva fata de unul ordinar.Mai bine te interesezi putin,eu vorbesc din amintiri dar parca era 40-50 USD cand a aparut prin 2009 sau 2008Asta in tari mai sanatoase,la noi posibil sa fi fost dublu.Ca sa fiu ontopic acum.Sunt diferite,doar sa gasesti altul la fel sa iei prisma sau sa incerci foarte multe poate gasesti ceva apropiat.Cel putin asta e sfatul meu.

Link spre comentariu

Eu unul sincer sa fiu nu as da 40-50 dolari pe un mouse.Ce stie sa faca acel mouse,o face si mancare ??? :jytuiyu Eu am un mouse cu laser pe care il am de 3-4 ani de zile si functioneaza ff bn si acum. Acest mouse nu il tin de frumusete . Eu lucrez 14-15 ore pe zi cu el . :da Acesta este mouse-ul meu din imaginea atasata mai jos .

Link spre comentariu
Vizitator akw

Merge foarte frumos mouse-ul , de fapt mergea.... nu ai spike-uri , este foarte bun , sa vad ce o sa fac, am incercat cu prisma de la alt mouse, dar difera modul de redare... se pare, am un prieten acasa ce si-a stricat mouse-ul, un razer imperator si sper sa mearga prisma de la el, daca nu sa vedem,,, oricum va multumesc foarte mult pentru timpul acordat, si daca mai stie cineva ceva, astept cu nerabdare un reply, o zi cat mai frumoasa va dorsec.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări