Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema urgenta laptop

Vizitator Octavia97

Postări Recomandate

Vizitator Octavia97

Buna seara. Am mare,mare nevoie de ajutor.Sora mea a plecat in strainatate si mi-a lasat mie laptop-ul ei de la servici cu toate documentele, fisierele care evident tin de serviciul ei si sunt importante.Azi stateam cu el si din greseala mama l-a tras din priza,el inchizandu-se. Eu imediat i-am dat drumul din nou si mi-am aparut o chestie "Windows is loading files" si dupa mi-a aparut un dreptunghi din care trebuia sa selectez limba dorita. Am selectat si dupa mi-a aparut din nou un dreptunghi cu "Startup Repair,System Restore,System Image Recovery,Windows Memory Diagnostic, Command Prompt". Am apasat pe "Startup Repair" si mi-a dat eroare. Ce sa fac? Sunt toate documentele ei acolo si nu vreau sa se piarda!Ce sa selectez? Am 14 ani si nu stiu cam nimic despre calculatoare :(Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• Th3_uN1Qu3

1

• asyx

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Dupa meniurile care i'au fost afisate eu zic ca este Windows 7. Documentele nu sunt pierdute in acest moment, daca nu te pricepi cel mai bine e sa il lasi asa si sa chemi pe cineva.

Link spre comentariu

Dupa meniurile care i'au fost afisate eu zic ca este Windows 7.

Da tot asa am zis si eu ca are instalat Windows 7 pe laptop,dar am zis ca sa fiu sigur ca sa nu gresesc. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări