Vizitator DEVIAN Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Salut la tota lumea , tre sa scriu iar ca pana am terminat io de scris a picat netu .Pe scurt , am nevoie de un receptor de semnal wifi , am un stick usb Kraun si nu prea mai merge vreau ceva mai bun, nu am mai avut deaface cu wireles .Vreau ceva asemanator cu modemu cu routeru , sa se conecteze la priza sa aibe antenuta sa fie puternic ca m-a disperat Kraun .Sunt in italia pe un camp departe de orase si ma chinuie Kraun de ma indoaie datimi cateva solutii profesionale va rog . Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 pe tine te chinuie limba romana Link spre comentariu
Vizitator DEVIAN Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Vorbim tiganeste daca vrei vere Firar ele de conditi trebe sa vorbeste ca la carte sa ma ajute cineva da unde sunteti aici -- comunistilor , hotilor , politicienilor pic de omenie nu mai e in lume Thoamne Link spre comentariu
mastodontu Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 uite aici ceva simplu : http://www.instructables.com/id/Wifi-Re ... ender-WRE/ poti mari puterea la USB. sau cauta access point la magazinele de calculatoare. E ceea ce cauti tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum