Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare Pioneer a 676

Postări Recomandate

Vreau sa-mi cumpar acest amplificator si as vrea sa stiu daca merita banii. La noi pe binecunoscutul site Sh am gasit mai multe bucati, pretul se invarte de la 450-550 ron. Vreau sa-l folosesc in camera momentan pe 2 boxe pe 3 cai Whd care au 60 watt rms dar apoi sa achizitionez alte boxe. As vrea sa mai stiu daca chiar are consum de 650 watt ca mi se pare exagerat. Am mai vazut si modelul a 616 mkII si a 656 si nu prea sunt diferente intre ele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Un Yamaha suna mai bine. Iar un Alesis si mai bine...Chiar daca costa cu 200 lei in plus, diferenta de pret este acoperita cu varf si indesat de diferenta de calitate a sunetului.

Si eu as merge pe un Yamaha, Onkyo sau Denon (la acest nivel de pret) de preferat cap de serie. Totusi nu asculta doar ce am spus eu mai sus sau alti colegi si bazeaza-te pe ce spun urechile tale. Daca ai posibilitatea este de preferat sa asculti amplificatorul inainte de a-l cumpara. :da
Link spre comentariu

Acum 4-5 ani am achizitionat un Yamaha ax700 si nu prea mi-a placut cum suna...putere avea dar parca....Nu stiu daca as mai lua Yamaha, mai bine Denon sau Onkyo, am ascultat un Pioneer a 757 si mi-a placut foarte mult cum suna, pe niste boxe Cerwin Vega pe 3 cai. Oricum a 676 este mai slab decat a 757. Am mai gasit un Denon PMA-925R nu stiu cat de bun este, dar pe internet am gasit unul desfacut si am vazut ca avea 2 trafuri si ma gandesc ca asta este un plus nu? Ce am mai vazut ca Yamaha avea mai mult zgomot de fond decat a 757 pe aceleasi boxe si aceeasi placa de sunet.As vrea o recomandare dintre Onkyo si Denon eventul niste modele. Multumesc!

Link spre comentariu

Am mai gasit un Denon PMA-925R nu stiu cat de bun este, dar pe internet am gasit unul desfacut si am vazut ca avea 2 trafuri si ma gandesc ca asta este un plus nu?

o fi avand 2 trafuri, dar iti trebuie o lupa sa vezi conzii de filtraj. poti merge linistit pe un denon pma-1060 sau, daca ai placerea financiara, un pma-1560
Link spre comentariu

La asta ma uitam si eu...Yamaha din cate tin eu minte avea 2 conzi de 18.000 uf la 63 v, Pioneer a 757 2x 22.000 parca...E cam scump DENON PMA-1060. Eu as vrea ceva in maxim 550 lei. Deci Pma-925 r iasa din discutie daca are filtraj mic. Si la Yamaha mai erau probleme si cu potentiometrele ca fasiau cateodata.

Link spre comentariu

Denon Pma-925 r poate sa fie o facatura chinezeasca atentie la acest aspect am vazut copie unu la unu fabricata in China , DENON PMA-1060 nu poate fi comparat cu seria 600 de la Pioneer eventual cu seria 700 care are alt pret cat despre sunet depinde fiecare ce boxe are acasa si cum percepe sunetul eu sunt fan Pioneer si am multe serii Pioneer si am observat ca pe boxele Pioneer suna cel mai bine , seriile care le-am avut care suna bine de la Denon sunt PMA 920 si PMA757 (care o vand dealtfel) nu recomand PMA 860 in rest ce sa zic seria 600 de la Pioneer de aceea este mai ieftina deorece nu este exceptionala de la seria 700 discutam despre ceva sau seriile SA care au facut istorie in materie de amplificatoare Pioneer , seria SX care este acceptabila etc. cat despre Yamaha intradevar face a facut amp. grozave care suna bine dar si aici se discuta despre serii si serii in functie de bugetul fiecaruia .....................

Link spre comentariu

Eu am avut mai multe Onkyo. Am trecut pas cu pas la variante mai dotate si mai puternice. Se auzeau frumos, curat, clar, erau foarte neutre. Din pacate corectiile de ton sunt prea putin eficiente pentru unele gusturi. Mie mi se pareau suficiente si nu am simtit nevoia sa dau mai sus de gradatia 2 din cele 5.Pana la urma mi-am facut o statie de la zero. Le-am ascultat pe ambele pe aceleasi boxe, VTP-uri cu bass Ciare si tweeter Monacor. Am decis sa renunt la Onkyo in favoarea amplificatorului facut de mine pentru ca mie imi placea mai mult acesta: dinamica mai buna, spatialitate, bas mult mai bine controlat. Dar daca vrei sa-ti faci un amplificator de la zero cred ca bugetul alocat trebuie sa fie sensibil mai mare decat pentru unul comercial pentru a obtine un sound mai bun.

Link spre comentariu

Un amp. facut de la zero suna mult mai bine in primul rand deoarece este aceea placere de crea ceva este ceva destul de greu de explicat in cuvinte , un amp. vintage bun sau reusit trebuie sa sune bine pe direct (desigur pe niste boxe adecvate ) fara sa mai folosesti partea de corector de ton ..............

Link spre comentariu

Pai si care ar fi acelea? Am avut Ymaha ax 700 timp de 2-3 ani si nu am avut probleme cu el. Am gasit ceva pe siteul de Sh de la Yamaha si anume:YAMAHA AX 870 la 700 lei e mult? Sau Yamaha ax 900 tot cam la aceiasi bani. Daca ziceti ca Pioneer seria 600 nu e asa stralucita.

Link spre comentariu

Am avut cam toate amplifurile despre care vorbiti voi, si le-am avut simultan, asa ca le-am putut asculta comparativ (in exact acelasi conditii - incinte, sursa, cabluri, camera).Pioneer 757 suna sensibil peste 676, nu iti vine sa crezi pana nu asculti comparativ A/B. Totusi fata de Yamaha AX-900 suna cam bubuit si cam strident pe inalte.Yamaha AX-900 a sunat ferm mai bine, peste toate celelalte amplificatoare cu care a fost comparat - toate trancute de pana in 250 euro (acum 6-7ani, acum s-au mai ieftinit).Mai bine decat Yamaha AX-900 a sunat un Alesis RA-500, care a si fost "alesul".Dupa cateva luni si el a fost "spulberat" de un DIY in clasa A, facut de un amic si adus spre a il asculta [critic] impreuna, inainte de a il vinde...LE - Din pacate nu am avut Denon-uri.

Link spre comentariu

Astazi am fost la cineva acasa si am ascultat diverse genuri de muzica de pe mai multe surse;Pick-up,CD cu cd copie si cd original.Avea un preu home made si un final la fel.Ce avea deosebit erau boxele, o serie de LINE-ARRAY plus cabluri fff scumpe.Cablurile erau two way, CU+AG, care au costat 600 de euro.Sursele erau de calitate , doza pick-up de 200 euro, ac de 100 euro iar CD-ul era un Marantz analogic.Se auzeau demential,putere plus fidelitate si credetima ca am mai auzit diverse combinatii de aparaturi pana acum.Dar azi am avut un termen de comparatie ,poate ma insel,dar credetima ca suna EXTRAORDINAL.Acum vine Șocul,sa va spun ce preu avea ?Preu clasic fara corectii , doar pentru pickup avea corectii ,iar restul aveau amplificare liniara si erau facute cu LME49720HA.Iar etajul final era facut cu LM3886.Si preul si finalul aveau alimentare separata, nu in aceeiasi carcasa.NU AVEA CORECTOR DE TONAsa o sa imi fac si eu, cat de curand, numai ca nu o sa am sursele lui de semnal, pacat.Dar mai este timp.Nu ma acuzati de reclama falsa, va rog.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări