Vizitator MaVinde Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Sunt incepator in electrica si electronica si vreau sa invat mai multe despre cum functioneaza aceste scheme. Imi poate recomanda cineva un softulet in care sa pot construi scheme electrice sau electronice si sa testez diferite configuratii, de exemplu sa pot pune in schema surse, consumatori, invertoare, redresoare, stabilizatoare de tensiune, condensatori, etc si sa vad ce curenti, tensiuni, puteri rezulta ? Sau ceva asemanator Link spre comentariu
Vizitator AsmVax Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Pentru un incepator vrei sa inveti prea multe, dintr-o data.Un soft, care te poate ajuta sa intelegi destul de multe, ar fi "circuitWizard". Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Eu am început cu Multisim versiunea 11.0. pentru simulare, iar pentru proiectare PCb folosesc Altium Designer 10 Link spre comentariu
Vizitator Tinjala Gabriela Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Buna seara. Tatal meu este electrician. S-a confruntat cu o problema de multe ori insa niciodata nu a reusit sa isi de-a seama de cine este provocata aceasta. La televizoarele Watson a intalnit de multe ori problema comprimarii imaginii , ramanand o banda neagra sus si in josul ecranului. Am rugamintea daca v-ati putea spune o parere despre aceasta problema, un sfat sau din ce motive credeti dvs ca se intampla aceasta. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Acea comprimare de imagine poate aparea din cauza formatului imagini, inainte toate canalele erau tranzmise in formatul 4:3 acum majoritatea sunt 16:9. 1 Link spre comentariu
aureliu67 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Cunoaste cineva cum in proteus obtinem traseele mai groase si eventual cu decuparea cuprului doar in jurul traseelor si nu pe toata portiunea cablajului. Am cautat la tutoriale dar nu am gasit Link spre comentariu
bobinatorul Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Pentru trasee mai groase click dreapta pe traseu /change trace style/ T8.......T500 Decuparea cuprului?? te referi la planul de masa? Editat Aprilie 1, 2015 de bobinatorul Link spre comentariu
aureliu67 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 ma refeream la decuparea cuprului doar pe conturul traseului nu in totalitate spatiul intre trasee Link spre comentariu
bobinatorul Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Ia vezi asa ceva? Tragi cu mouse peste zona pe care vrei sa o acoperi. Editat Aprilie 1, 2015 de bobinatorul Link spre comentariu
aureliu67 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Da, asta cautam. Multumesc mult!! Link spre comentariu
aureliu67 Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 (editat) A aparut o problema in Proteus. Nu printeaza un traseu pe cablaj. La marire pe el scrie {VOID}. Am redesenat traseul de cateva ori dar la fel apare (culare violeta mai stearsa). Editat Aprilie 7, 2015 de aureliu67 Link spre comentariu
bobinatorul Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Șterge acel traseu si mai routează o data,eventual verifica si in isis Link spre comentariu
Vizitator MIKI2 Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Buna seara. Tatal meu este electrician. S-a confruntat cu o problema de multe ori insa niciodata nu a reusit sa isi de-a seama de cine este provocata aceasta. La televizoarele Watson a intalnit de multe ori problema comprimarii imaginii , ramanand o banda neagra sus si in josul ecranului. Am rugamintea daca v-ati putea spune o parere despre aceasta problema, un sfat sau din ce motive credeti dvs ca se intampla aceasta. Multumesc anticipat. integratul de baleaj pe verticala trebuie sa fie identic cu cel original (FABRICAT DE ACEEASI FIRMA CU CEL ORIGINAL) Link spre comentariu
daniel1972 Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 pe telecomanda ar trebui sa aveti un buton ce face functia de format imagine 16:9, 4:3 si auto. de obicei acesta se afla pe al doilea rand de butoane, din partea de jos a telecomenzii, butonul din dreapta. nu stiu ce model aveti dv. daca nu, inseamna ca aveti probleme pe baleiajul vertical. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum