Vizitator abarth_mcm Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Buna ziua,Am un laptop HP care are incarcator cu mufa subtire. Acest incarcator s-a stricat.Am luat un alt incarcator care are insa mufa groasa ( adica mai mare in diametru decat ce am eu).Pe eticheta ambelor incarcatoare sunt inscrise aceleasi specificatii.Am taiat mufa la al meu, adica cel cu mufa subtire in speranta sa o pun la celalt incarcator bun. Spre surprinderea mea, incarcatorul cu mufa subtire are 2 fire groase (unul in mijloc si altul infasurat pe exterior), iar incarcatorul cu mufa groasa are 3 fire (alb, negru, albastru)Intrebarea mea: cum reusesc sa combin cele 3 fire ( alb, negru, albastru) cu cele 2 de la mufa subtire? Care cu care ar trebui sa vina unite?Multumesc. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Daca e ca la HP 630 unde am schimbat eu mufa, firul albastru e acolo degeaba. Nici macar nu era conectat in incarcator. Negru = minus, alb = plus. Verificati totusi cu un multimetru inainte de a lega firele, sa nu aveti surprize. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Bagati-l in priza incarcatorul nou cumparat cu firele taiate,masurati pe care fir este plusul ,va uitati la mufa laptopului unde vine plusul(de regula la mijloc)si restul.....e practica si lipituri!! Link spre comentariu
Vizitator abarth_mcm Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Eu la incarcatorul original am doua fire: unul in centru si celalt infasurat de-a lungul cablului.Ma gandesc ca cel din mijloc ar fi plusul.Si cum ati spus si voi, ar trebui sa leg:alb: plus: deci vine legat cu firul din mijlocnegru: minus: deci vine legat cu firul care e infasurat pe fir, in exterioralbastru: nu il leg de nimicDar asa este, ar trebui sa masor in prealabil.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum