bercioiu Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Sigur ca am citit primul post... De aceea a fost scris... M-am uitat in acel atasament si prin comparatie (pentru ca nu stiu chineza) am vazut semnele care sunt "scrise" in dreptul fazelor R,S si T, semne ca pareau identice cu cele din stanga, acum, dupa ce ati scris dvs, m-am uitat mai atent si intr-adevar, semnele de la R si S parca nu sunt la fel ci doar cel de la T... In cazul acesta, aveti dreptate, este un motor cu bobina auziliara, sensul schibandu-se prin "intoarcerea" bobinei auxiliare.Referitor la numarul bornelor... Link spre comentariu
worker Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 am ramas surprins cand am observat revitalzat acest topic.Partea buna este ca eu am rezolvat problema de aproape 6 luni.«mihaighe» a avut dreptate in privinta motorului si informatia respectiva m-a ajutat sa repar utilajul.Acum consider ca orice comentariu este de prisos. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum