Vizitator Bogzy Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 Vreau si eu niste scheme pentru a construi ceva in genul luminilor din disco . Multumesc anticipat Link spre comentariu
Kytan666 Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 ce vrei mai exact ? si sa stii ca "luminile din disco" sunt niste masinarii destul de complicate ca sa zic asa , pt unii sunt simple dar pentru amatori .. integrate specializate , numaratoare , actionari motoare pas cu pas, senzori de pozitie ... o gramada de minuni in functie de jucarie...iti recomanda pentru inceput o orga de lumini clasica cu 3 becuri , un stroboscop simplu, si apoi poti sa incerci diferite jucarii dinamice , o piramida cu 4 spoturi de destul de usor de realizat...nu postez inca scheme sa imi zici ce vrei.. Link spre comentariu
Vizitator Bogzy Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 Pai orga de lumini am facut si stroboscop. Ma intereseaza ceva care sa mearga in ritmul muzici ... fac eu un sistem cu motorase sau ceva care sa le invarta sau ceva de genu asta Link spre comentariu
Kytan666 Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 pai si orga de lumini nu merge dupa muzica ?, si stroboscopul se poate face dupa muzica . pe maine o sa desenez , sau sa vad ce gasesc despre piramida Link spre comentariu
Vizitator Bogzy Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 Multumesc mult Link spre comentariu
Kytan666 Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 e cam neclara imaginea dar mai bne decat sa desenez eu , ideea e simpla ai o piramida din oglinzi comandata cu un motor cu reductor , si 4 spoturi indreptate spre ea , in miscare efectul este interesant, detalii constructive.. depind de tine , ce spoturi folosesti , culori diferite , ce motor , un modul de inversare sens motor .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum