Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator HF KL200P

MARLANU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MARLANU

2

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

Ceva e putred in Danemarca. 14V, 11A.....asta face fix 154W. Putere absorbita de la sursa. Cat o scoate mai departe, mai ales in SSB...

Link spre comentariu

YO9HRB, uiti un lucru fundamental, ca aici ieste vorba dupa cum si ieste da amplificatoarili CB, unde puterili nu sa masoara asa, cu BIRD-ul si sarcina fictiva, aici -asa sa masoara cu happy-power-metru Shunker direct pa antena (cu swr-ul care ieste). Si daca nu iesei cat trebuie sa fie, sa deschide power-metrul si sa regleaza acolo un "boton" ca sa arate aparatul cat da fabrica pentru amplif...Acuma pe bune, eu m-am jucat cu multe amplifuri din acelea, puterea REALA, masurata calumea a fost intre 80 si 90W in FM. In SSB acel amplif nu merge, neavand nici un fel de polarizare a tranzistorului (SD1446). (Nu zic ca nu se aude, se aude ca din cavou, deci nu merge). E ok insa pentru FM.Pretul de 150 de lei insa mi se pare cat se poate de rezonabil, tranzistorul singur valorand cel putin atat. O sa-mi spuneti ca se gasete pe Ebay cu 23 de dolari... da... am cumparat eu, 3 buc de la 3 vanzatori diferiti... FAKE-uri!!! TOATE!!! Stima!Marcel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări