MARLANU Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Amplificator KL200P Frequency: 25-30MHz Power Supply: 12-14VDC Input energy/power: 11 Amp Input power: 1-5 W Input power SSB: 2-20 W Output power: 100 W Max AM/FM Output power: 200 W Max SSB/CW Mode - AM-FM-SSB-CW 26dB preamp reception Size - 120x125x40 mm http://i45.tinypic.com/346recn.jpg Pret 175 RON Link spre comentariu
MARLANU Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 150 ron,transport inclus cu posta Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Ceva e putred in Danemarca. 14V, 11A.....asta face fix 154W. Putere absorbita de la sursa. Cat o scoate mai departe, mai ales in SSB... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 YO9HRB, uiti un lucru fundamental, ca aici ieste vorba dupa cum si ieste da amplificatoarili CB, unde puterili nu sa masoara asa, cu BIRD-ul si sarcina fictiva, aici -asa sa masoara cu happy-power-metru Shunker direct pa antena (cu swr-ul care ieste). Si daca nu iesei cat trebuie sa fie, sa deschide power-metrul si sa regleaza acolo un "boton" ca sa arate aparatul cat da fabrica pentru amplif...Acuma pe bune, eu m-am jucat cu multe amplifuri din acelea, puterea REALA, masurata calumea a fost intre 80 si 90W in FM. In SSB acel amplif nu merge, neavand nici un fel de polarizare a tranzistorului (SD1446). (Nu zic ca nu se aude, se aude ca din cavou, deci nu merge). E ok insa pentru FM.Pretul de 150 de lei insa mi se pare cat se poate de rezonabil, tranzistorul singur valorand cel putin atat. O sa-mi spuneti ca se gasete pe Ebay cu 23 de dolari... da... am cumparat eu, 3 buc de la 3 vanzatori diferiti... FAKE-uri!!! TOATE!!! Stima!Marcel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum