Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de putere

Vizitator vfo2008

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator vfo2008

pai nu am avut aceasta problema decat dupa ce am schimbat prefinalii.am avut pana acum bd911 si 912 si mergea bine.decand cu astia noi a1941 si c5198 face asa.acum pe moment am rezolvato am scos 2 din diodele pe superdioda si am pus in locul lor 2 rezistente de 6r8 da nu stiu daca e in regula .am rezolvat problema ambalarii termice in sensul ca am scazut voltajul superdiodei se la 2v la 0,8v cat trebuia.

Link spre comentariu

Superdioda din 3 diode normale e foarte simplă şi sigură în funcţionare, ca să o reglezi mai fin, fie adaugi o rez de 33-100 Ohmi în paralel pe una dintre diode ca să scazi Ube la trz finali, fie adaugi o rez de 10-100 Ohmi în serie cu cele trei diode, ca să creşti Ube la trz finali.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator vfo2008

cu tda7294 sigur nu e compatibil ,in primul rand din cauza nr de pini si in al doilea rand din cauza alimentarii ,mie greu sa cred ca are statia aia ridicator de tensiune pt finali de putere.

Link spre comentariu

Multumesc. Am intrebat deoarece vreau sa fac proiectul lui Marian-Amplificator MP 100, iar traful. de care dispun (toroidal, capsulat si cu rasina epoxi. in el, nu poate fi modificat) scoate aprox. 2x25V/ 3,5 - 4A. Ma gandeam ca daca nu va functiona corect cu acest traf. sa achizitionez unul de AS 2050. Pareri ?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator vfo2008

am terminat in sfarsit statia.alimentare 2x55v alternativ din 2 trafuri de 450w bucata,75v alternativ pe iesire la 1khz semnal intrare pe sarcina de 4 ohmi.5 intrari semnal , 4 intrari microfon , corector de ton cu bas si inalte , volum microfon si master volum , echo , racire cu ventilator in functie de volum.

post-58108-139829493398_thumb.jpg

post-58108-139829493417_thumb.jpg

post-58108-139829493435_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări