smd-man Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Am nevoie sa cumpar un transformator de linii dintr-un tv RFT42CTI. Codul original de pe el : 1.33.023450.4 / 00 . Dupa sapaturi pe net am gasit ca s-ar potrivi cu FAT3886 (KONIG) sau hr5662. Va rog sa-mi confirmati daca asa este. Am cautat pe la mine in oras si pe doua magazine online si rezultatul zero. Traful e cam vechi si se pare ca nu se mai fabrica. Se foloseste cu triplor. TV-ul chiar daca e mai vechi (schema nu am gasit la el), merita reparat: arata bine, e cu smd-uri. Traful a pocnit la propriu in zona secundarului, si apoi am si crapat miezul. Deci irecuperabil. Asa ca va rog cine are de vanzare, chiar si din recuperari, sa ma contacteze. PS. Poate si o schema are cineva... Stima. Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 de la ce tv este? Link spre comentariu
GYON Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Puteti folosi un transformator de la TV rusesti (gen ALFA,ELEKTRON ,etc) de la care folositi doar infasurarea primara!!! Link spre comentariu
smd-man Postat Iulie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2012 Domnul Virgil televizorul este RFT42CTI . Precum scrie si mai sus.Multumesc pentru sfat, dar nici de la un tv rusesc nu am deocamdata. Mai sap. O seara buna. Mai astept oferte. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Am aici: viewtopic.php?f=59&t=70247 vreo 19 bucati din seria HR5xxx si puteti alege unul care s-ar potrivi in locul lui HR5662. Nu am gasit schema televizorului dvs. decat pe bani! Link spre comentariu
smd-man Postat Iulie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2012 Domnul Toni, va multumesc. Va contactez dupa ce ma documentez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum