Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer facut de plictisea...

Extasy2525

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

12

• Extasy2525

9

• ICEMAN

4

• unGuru

2

Top autori în acest subiect

am ,,gasit '' un tub de canalizare de 1,20 si diametru 40 cm...ma ajuta cineva la simularea unui tub de bascu un difuzor ydd 300 lpp???va rog......difu are parametriipe aici pe undeva...o sa-i caut.... :prayer:uite si parametrii la acest difuzor..YDD300LPP140 :Fs = 39, HzQms = 2,871Vas = 83, litersXmax = 3,5 mmQes = 0,65Re = 7,7 ohmsZ = 8, ohmsPe = 75, wattsQts = 0,532.83-V SPL = 90,95 dB

Link spre comentariu

Pai banuiesc ca trebuie calculat ca orice incinta cu bass reflex....numai ca trebuie sa fir acelasi volum si la cilindrul acela care trebuie sa il folosesti....banuiesc...nu am gasit inca program sa calculeze si incinte cilindrice...:(

Link spre comentariu

Eu nu lam calculat....lam facut din experientza si din plictiseala...si a iesit foarte bine...sunt multumit de el...in mare parte...cam mica puterea :(

Link spre comentariu

Am introdus datele tale in program...si mia dat pt subwooferul tau o cutie de 204 l si gaura de bass reflex are diametrul de 10 cm si lungime de 6 cm ..... revin mai tarziu sa iti spun cam ce dimensiune ar trebui pt tubul tau....daca gresesc sa ma corecteze cineva.

Link spre comentariu

Normal volumul til calculezi dupa formula de clasa a-8-a ..... V=pi * R la a-2-a * H...... V la tine este de 20.43 cm cubi , R este de 20 si H care nu il cunosti si trebuie calculat este inaltimea.... eu am calculat dar imi da cam aiurea...mai studiez putin si revin...

Link spre comentariu

cat o sa aiba tubul ???in lungime???deci are 40 cm diametru...si cum spune piglet...55 litrii...deci pentru ydd 300 lpp...nu ????am incercat sa fac si eu in winsid ceva...dar nu stiu...probabil ca la tub trebuie br...nu ???

Link spre comentariu

urmariti daca am calculat bine....deci volumul = pi x raza la patrat x lungimea...ca sa am 55 litrii in tub...tre sa-l fac de aprox 45 cm...el avand diametrul de 40 cm deci : volumul = 3,14 x 400 x 45 = 56, 520 litriice ziceti am calculat bine?????ce pun in interior ca material fonoabsorbant si cat?????la capete voi taia la un meserias 2 ronduri :axe: si diful la o parte si br dincolo....sa incerc...prima data ma gandeam la un cabinet...bandpass 4....dar o sa incerc treaba cu tubul.....daca tot a fost de-amoaca... :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări