Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut windows xp in romana

mihai1979

Postări Recomandate

salutari la maestri !! cum zice si titlul caut windows xp in limba romana (normal ,profesional -nu conteaza ) pt a readuce pe picioare un laptop destul de batrinel( assus modelul nu-l mai stiu ). initial a avut pe el pus windows xp in italiana [cred ..(poate era si windowsul simplu) nu mai tin minte ca l-am trimis acasa la socru].dupa ce a ajuns acasa la socru (moldova de peste prut ) pt faptul ca nu se impacau cu italiana deloc ,au chemat pe cineva si au pus windows in limba rusa (asta era prin 2008).de atunci si pina acuma computerul a mers destul de binisor ,dar acum cind a ajuns nevasta acasa la parinti a vazut ca merge in suturi si cu intirzeri (cam un minut sa deschida skype chiar daca e activ in bara si cind scrie cam 4s pina apare caracterul scris). acum intrebarile mele: 1: exista vreun pack ce se poate instala in plus si sa adauge limba romana ?? :nas: 2: unde il pot gasi si descarca la liber ?? SAU 3: unde pot gasi de descarcat windowsul xp (nu e important varianta )la liber?? am filelist la dispozitie . 4: daca il gasesc ,il descarc ,il salvez si dupa aia il pot scrie pe un cd ?? :nas: (cam astia ar fi pasii de urmat ??) va multumesc si astept informatii .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• gabiz_ro

1

• mihai1979

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

XP cauti si gasesti,multe varianteCauta xp sp3 ceva cu dareckibmw parca asa era Apoi cauti xp romana sau xp romanian language si gasesti un pack ce-l instalezi dupa instalarea windowsuluiVezi ca are peste 1GB si trebuie dvd (windowsul nu packul)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări