Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se merita acest kit!!!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fernandes

4

• adi_0106

3

• Extasy2525

3

• unGuru

2

Top autori în acest subiect

Dupa "specificatii", pare a contine 5 buc TDA2050.. dupa poza, contine 5 buc TDA2030A. Momentul adevarului: TDA2050 scoate (cu chiu cu vai) 32W, dar la distorsiuni de 10%, nu 0,1% sau cit zic ei acolo; iar TDA2030A (cel din poza lor) scoate de fapt max 18W.

Referitor la pretul "bestial"! Un TDA2050 costa sub 5 RON.. (repet: in poza lor apare 2030, care e la jumate ca performante - si probabil si ca pret). Asadar, fa si tu un calcul.. mai bine spune de ce anume ai nevoie si vei primi sfaturi mult mai "valoroase" decit acel kit.

PS: Asta daca nu esti cumva vreun angajat de-al lor si faci reklama ieftina.. :toimonster:

Later Edit: daca va uitati in specificatiile kit-ului, ati spune ca astia au reinventat universul!! 32W la distorsiuni sub 0,1%!!! Huuuuuooooo.. ce-nseamna sa fraieresti lumea.. astia ar trebui dati in git la OPC imediat!

Cititi si va minunati: http://www.psc-audio.ro/catalog/html/home/home1.pdf

Link spre comentariu

Nu sunt angajat de-al lor, eu deja sunt aproape de final cu amp meu si folosesc tda 8560Q pt sateliti, mi se pare un final destept. Eu m-am gandit ca pot sa scot ceva "bun" din el, nu am mai folosit tda 2030. Daca tot am deschis subiectul am o intrebare.Daca alimentez din acelasi transformator si din aceeasi punte de diode cele 3 kituri stereo cu 8560Q, imi bazaie urat. Poate fi de vina placa audio onboard???Daca alimentez din surse diferite nu nu se intampla nimic rau, merge f bine.Acum intrebarea mea este cum pot sa fac sa alimentez din acelasi transformator??? pun pe iesirea din traf 3 punti de diode sau imi construiesc un traf cu 3 iesiri???aveti o parere buna despre tda8560Q avand in vedere ca este folosit pt amp auto???

Link spre comentariu

Poate o fi de la transformator ...nu scoate destul curent sa le duca pe toate trei odata....am vazut ca unui kit stereo ii trebuie 7.5A .....deci pt 3 kituri consumul e de 22.5A si un transformator de vreo 300W...poate asta e problema...poate sa fie si de la puntea ta facuta de diode...daca ai facut cu 1N4001....mai bine cumperi o punte de 10A pt un singur kit....mai bine zici si tu ce transformator folosesti...ce condensatori de filtraj...bla bla

Link spre comentariu

iar pt a le alimenta pe toate 3 odata...iti trebuie un transformator minim de vreo 300W....o punte de vreo 40A si vreo 2 condensatoare de 6800 Mf sau mai mult....

Link spre comentariu

Dupa "specificatii", pare a contine 5 buc TDA2050.. dupa poza, contine 5 buc TDA2030A. Momentul adevarului: TDA2050 scoate (cu chiu cu vai) 32W, dar la distorsiuni de 10%, nu 0,1% sau cit zic ei acolo; iar TDA2030A (cel din poza lor) scoate de fapt max 18W.

Referitor la pretul "bestial"! Un TDA2050 costa sub 5 RON.. (repet: in poza lor apare 2030, care e la jumate ca performante - si probabil si ca pret). Asadar, fa si tu un calcul.. mai bine spune de ce anume ai nevoie si vei primi sfaturi mult mai "valoroase" decit acel kit.

de ce sari asa tare pe ei ??? ai testat kitul si nu este asa cum zic ei ???

ai vazut ce scrie in datasheet ??? scrie ceva de genul:

"TDA2050 is able to provide up to 35 W true RMS power into 4 ohms load @ THD=10%, Vs = +-18 V, and up to 32 W into 8 ohms load @ THD=10%, Vs = +-22 V"

tinand cont de faptul ca cei la Professional Carp scriu ca se alimenteaza la +-25 V - eu zic ca se poate scoate ceva putere din el iar distorsiunile vor fi mai mari de 0,1 % - dar nici chiar 10%

Link spre comentariu

Nu este problema transformatorului are vreo 70 W dar la volum mic nu cred ca nu face fata transformatorul,si cand sta pe "liber" adica fara intrarile conectare nu face nici un zgomot iar cand conectez la computer se aude bazaitul ala indiferent de volum, condensatorii sunt de 4700uf iar diode am incercat mai multe, acum am gasit unele rusesti si merge binisor. Am incercat mai multe transformatoare, am incercat sursa de calculator, m-am gandit ca e din filtraj, dar degeaba.Cred ca un transformator de vreo 200 W ar merge bine avand in vedere ca sunt pt sateliti. Acum o incerc faza cu 3 punti de diode pe o iesire sa vedem cat fum iese :finga: ms pt raspunsuri :drinkers: :drinkers:

Link spre comentariu

Psc-audio, eu nu vreau sateliti de mare putere pt ca intr-o camera de 4m /4m nu iti trebuie multi wati.Initial am vrut sa am sistem 5.1(sa-l cumpar gata facut) si m-am gandit ca nu se merita sa dau cu milioanele pt ca cu acei bani poti sa iti construiesti ceva mult mai tare.Ma gandesc ca e destula putere in 3 X TDA8560Q (pt sateliti) iar pt woofer am dif de 12" si ca amp 2X TDA7294.Destul de bine pt o camera si pentru un incepator nu???

Link spre comentariu

posibil sa fie de la placa de sunet....incearca sa ii pui niste potentiometre la intrare de 100k sa ii reglezi din alea volumul nu din placa de sunet....posibil sa ai rezultate mai bune

Link spre comentariu

de ce sari asa tare pe ei ??? ai testat kitul si nu este asa cum zic ei ???

Da, l-am testat.

ai vazut ce scrie in datasheet ??? scrie ceva de genul:"TDA2050 is able to provide up to 35 W true RMS power into 4 ohms load @ THD=10%, Vs = +-18 V, and up to 32 W into 8 ohms load @ THD=10%, Vs = +-22 V"tinand cont de faptul ca cei la Professional Carp scriu ca se alimenteaza la +-25 V - eu zic ca se poate scoate ceva putere din el iar distorsiunile vor fi mai mari de 0,1 % - dar nici chiar 10%

Cei de la PSC au trecut la alimentare valoarea maxima din datasheet (+-25V), nu e rezultatul muncii lor de cercetare or something. Si tot in datasheet apar diagrame din care rezulta clar ca nu poti obtine mai mult de 25W la distorsiuni de 0,1%, indiferent de tensiunea de alimentare.
Link spre comentariu

Rusiniccccccccccccccaaaaaaaaaaaaa, mi-ai sters postul :((((((De ce pui mei nu ma cenzurezi de tot ?????Si unde naiba ai vazut injuraturi si jigniri ????Puteai macar sa editezi postul respectiv, continea si elemente serioase :((((Rusine sa-ti fie.

imi cer scuze daca este asa cum zici tueu cand am vazut in ce a degenerat discutia asta - am inceput sa sterg tot ce nu-si avea rostulpoti sa mai pui un post cu ideea cu elementele serioase
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări