fulger Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Buna, dragi forumisti am si eu o problema: de 2 zile in coace, telefonul meu si anume un Samsung Corby se incalzeste rau de tot, pur si simplu sta pe birou si se incalzeste! Stiti de la ce poate fii? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 a avut displeyul schimbat cumva recent? Link spre comentariu
fulger Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Nu, ciudat este ca dupa ce l`am desfacut, si am deconnectat motarasul acela care vibreaza nu mai am probleme.. Dar totusi e ciudat asa. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Dar vibratiile functionau ? sau se poate ca motorasul sa fi mers in gol ....si de aceea de incalzea.. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Nu e ciudat deloc.Doar ca ipotezaIn urma unui soc mecanic sau problema de productie cumva acel motor a ramas blocat,in functie de cum e construit fizic putea genera un consum peste limita tranzistorului ce-l comanda,suprasolicitat tranzistorul s-a strapuns,tensiunea bateriei era aplicata unui tranzistor scurtcircuitat si unui motoras blocat.Asa ca se incalzeau si consumau si bateria.Asta daca chiar e real defectul si remediul dat. Link spre comentariu
fulger Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 Ciudat mai este faptul ca motorasul functiona, si da bateria se descarca, ajungand in jumatate de ora sa fie descarcata complet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum