Nucleu Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 :smt006 Salut...dupa cum vad sunteti foarte preocupati de frecventmetrul din revista ConexClub....care am incercat sa il fac si eu dar am renuntat la idee...(lipsa de experienta si nu gaseam integratul ala ..BS*** sau care este ala la intrare..si nu stiam sa programez pic-ul) Dar va pot face o recomandare intrati la http://www.farnell.ro si cautati de la VELLEMAN SA produsul DVM13MFC2 este un FREQUENCY COUNTER, 2.4GHZ la un pret de 52 lire...cam 4 milioane cu tot cu transport prin curier..acasa...in fata usii :yawinkle: Link spre comentariu
kiwi Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 Daca ai imprimanta laser ptr. cablaje suma necesara construirii acestui frecv. digital este de aprox. 500000lei vechi. Programatorul l-am facut dupa rev. CONEX nr 5/2004 autor dl. CROIF C-TIN. Pentru scopuri relativ amatoricesti atat frecv. cat si programatorul sunt excelente.P.S. Una e sa faci ceva cu mana ta si alta e sa cumperi cu bani.MULTUMIRI autorilor. :weedman: Link spre comentariu
Nucleu Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 bine..fie cum zici tu....las de la mine.... :smt003 :smt082 Link spre comentariu
Vizitator yo2lio Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 Salut tuturor,Am fost preocupat de frecventmetre destul de mult timp !Am ajuns in final sa construiesc frecventmetre cu LCD 2x16 , PIC16F628A, prescaler SP4632 ( 1.3 GHZ, div 64, sensibilitate 4 mV), cablaj industrial si foarte increzator ( am facut 100 buc ) ! :smt005 , am mers cu ele pe la targuri radioamatoricesti si am incercat sa le dau la 80 RON ! NICI O SANSA ! CRED CA DACA LE OFEREAM GRATIS as fi avut succes ! :smt003Pretul de cost pentru un frecventmetru in jur de 30 RON !Mai am disponibile cateva cablaje nemontate si PIC16F628A / SO ( SMD ). De fapt aproape toate componentele sunt SMD.SP4632 nu se mai prea gaseste. O sa pun pe forum , zilele viitoare, o schema si softul scris de mine in ASM.Sarbatori fericite tuturor. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 Pai si cu cele 100 asamblate ce ati facut, daca nu au avut succes ?? Erau numai frecventmetre sau puteau fi folosite si ca scala digitala ? personal cred ca scalele digitale ar fi fost mai cautate. Link spre comentariu
Vizitator yo2lio Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 Sal,Nu am asamblat 100 buc , doar vreo 20, am vandut 3-4 restul le-am facut cadou pe la prieteni. Am avut piese cumparate pentru 100 buc. mai putin afisaje. Nu m-am gandit la scala digitala si dupa ce a fost facut cablajul a fost prea tarziu. Asa e majoritatea au cerut si/sau scala digitala precum si afisajul sa aiba backlight. Eu am mers pe varianta ieftina de afisaj , fara lumina. Link spre comentariu
Vizitator yo2lio Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Pentru cei interesati de o alta versiune de frecventmetru : Vezi link : http://www.mikroe.com/forum/viewtopic.php?t=9646 Link spre comentariu
Vizitator arpi Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 TO - YO2LIO salut daca trimiti schema si documentatie despre acest frecventmetru poate ca cumpar si eu un PCB daca mai ai Link spre comentariu
Vizitator yo2lio Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 ... poate ca cumpar si eu un PCB daca mai aiImi pare rau, capitol incheiat !!! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Si chiar maerge pina la 1GHz ? Link spre comentariu
Vizitator tanveerriaz Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 http://www.kafka.elektroda.eu/podstrony/fmeter.php Link spre comentariu
winston Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Ma bucur pentru cine a postat acest articol si mai ales pentru cine il va realiza practic.Sunt interesante si generatorul(nu are pcb ?) cat si osciloscopul digital.Felicitari !!! :aplauzeP.S.-Atasez si arhiva RAR cu frecventmetrul din revista: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum