Vizitator winston Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 Daca a construit cineva acest frecventmetru din revista Connex nr 4 din 2004, deoarece exista probleme cu programarea pic 16F84A. Apare eroare de programare la adresa 000h ,stiti cumva ce se poate face in aceasta situatie? Link spre comentariu
Abram Burel Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 Eroarea o ai de la programator si nu de la programul respectiv.Ceva nu merge cum trebuie, ori programul de... programare nu e configurat cum trebuie, ori programatorul hardware face figuri.Ce soft folosesti, ce hard, ai mai programat cu ele in configuratia folosita, care este configuratia? Link spre comentariu
wolf Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 Poate cineva sa posteze schema cu acest frecventiometru :prayer: , o scanare a articolului din revista daca puteti , pt ca nu am revista si as vrea sa il construesc si eu :partyman: Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator yo7hli Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 am atasat schemele luate mai demult de pe un site romanesc.frecventmetrul e usor de construit si merge ok Link spre comentariu
wolf Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 Multam :prayer: ...este chiar ce cautam eu... :supz: Link spre comentariu
Vizitator dj_radu Postat Mai 21, 2006 Partajează Postat Mai 21, 2006 si merge la 1ghz practic? Link spre comentariu
kiwi Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Intradevar, eroarea era de la programator. :tonqe: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 m-ar interesa si pe mine.daca-l face cineva poate sa faca in dublu exemplar cablajul si sa-l trimita.contra-cost bineinteles. Link spre comentariu
aeromania Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Intradevar, eroarea era de la programator. :tonqe:Sa intelegem ca l-ai trerminat si functioneaza. :yawinkle: ??? Link spre comentariu
ALEKS Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Da, sunt si eu curios daca l-a construit cineva, merge sau ba ? Schema imi pare buna (de fapt e o schema de aplicatie clasica) dar sunt curios daca l-a realizat cineva practic. Si acum sa fim seriosi daca merge pana la cateva sute de MHz e excelent.Alexe Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Daca a construit cineva acest frecventmetru din revista Connex nr 4 din 2004, deoarece exista probleme cu programarea pic 16F84A. Apare eroare de programare la adresa 000h ,stiti cumva ce se poate face in aceasta situatie? Salut , Spune de unde ai luat PIC-ul ca si eu am probleme de programare ( cu aceiasi eroare) cu un 16F84A care ar trebui sa fie nou daca nu-mi sugera Sofian sa-l schimb ma mai chinuiam o luna. Fa rost de altul sau mai bine incearca cu 16F84 simplu. :rolleyes: Link spre comentariu
unseen Postat Februarie 3, 2007 Partajează Postat Februarie 3, 2007 Prescalerul U813 de unde se poate lua, si la ce pret? Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 3, 2007 Partajează Postat Februarie 3, 2007 Prescalerul U813 de unde se poate lua, si la ce pret? http://www.vitacom.ro Link spre comentariu
kiwi Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 Frecv. facut si probat. Frecv. max. masurata a fost aprox.900 Mhz la un celular.Programatorul folosit este din rev. CONEX autor dl CROIF C-TIN. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 super!!!!!!!!!!cam cat ai investit,aprox....? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum