Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frecventmetru digital 0-1 Ghz

Vizitator winston

Postări Recomandate

Vizitator winston

Daca a construit cineva acest frecventmetru din revista Connex nr 4 din 2004, deoarece exista probleme cu programarea pic 16F84A. Apare eroare de programare la adresa 000h ,stiti cumva ce se poate face in aceasta situatie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kiwi

3

• wolf

2

• Nucleu

2

• Abram Burel

1

Top autori în acest subiect

Eroarea o ai de la programator si nu de la programul respectiv.Ceva nu merge cum trebuie, ori programul de... programare nu e configurat cum trebuie, ori programatorul hardware face figuri.Ce soft folosesti, ce hard, ai mai programat cu ele in configuratia folosita, care este configuratia?

Link spre comentariu

Poate cineva sa posteze schema cu acest frecventiometru :prayer: , o scanare a articolului din revista daca puteti , pt ca nu am revista si as vrea sa il construesc si eu :partyman: Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Da, sunt si eu curios daca l-a construit cineva, merge sau ba ? Schema imi pare buna (de fapt e o schema de aplicatie clasica) dar sunt curios daca l-a realizat cineva practic. Si acum sa fim seriosi daca merge pana la cateva sute de MHz e excelent.Alexe

Link spre comentariu

Daca a construit cineva acest frecventmetru din revista Connex nr 4 din 2004, deoarece exista probleme cu programarea pic 16F84A. Apare eroare de programare la adresa 000h ,stiti cumva ce se poate face in aceasta situatie?

Salut , Spune de unde ai luat PIC-ul ca si eu am probleme de programare ( cu aceiasi eroare) cu un 16F84A care ar trebui sa fie nou daca nu-mi sugera Sofian sa-l schimb ma mai chinuiam o luna. Fa rost de altul sau mai bine incearca cu 16F84 simplu. :rolleyes:
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări