Vizitator Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Pai si daca faci numai redresare si filtrare, fara stabilizare, creste mult peste 14V? Zic asta deoarece statiile de mobil pot lucra fara grija pana pe la 15V, adica ptensiunea normala pe o baterie de masina cu incarcare buna e la 14,6V... Link spre comentariu
mikee Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 Pai am masurat dupa punte cu 10 000 micro filtrat si in gol iese 17V insa totusi ma bate gandu sa continui cu schema ce mi-ai trimis pentru ca am montat totul pe radiator si mi-a promis un amic un trafo de 24V 250W asa ca o sa am o sursa GREA! Toate bune Link spre comentariu
mikee Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Salut Dyogenes,am avansat cu sursa si te rog sa imi spui daca LM317 face si protectie la scurtcircuit pe iesire,pentru ca nu vad nici-o siguranta pe schema. Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 SalutIn principiu LM317 are protectie interna la scurt, dar eu nu m-as baza numai pe ea. Eu intotdeauna pun cel putin o siguranta, chiar daca nu am figurat-o in schema... Link spre comentariu
mikee Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 Corect! si eu am introdus sigurante atat pe primar trafo cat si pe iesirea sursei.obs. Ludus e in jud.Mures!!!! Link spre comentariu
mikee Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Sursa e gata,acum e in probe cu o sarcina de 7A .Cred ca voi fi multumit de ea.Voi posta si o imagine cu "interiorul" ei in cateva zile.A functionat din prima proba.Merci de schema!! Toate bune! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Salut. ma bucur sa aflu ca merge sursa. Pana la urma ai facut rost de un traf solid? 7A nu e foarte mult, e capabila de mult mai mult, eventual racind un pic radiatorul cu un cooler... Asteptam poze.Ar fi interesant sa masori caderea de tensiune in sarcina, la mine la 30A pica doar 0,6 V, dar nu stiu cat e cadere reala si cat e cadere pe firele ce duc la tansceiver... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum