MifTy Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 OK asta e partea de motordar partea de electrica si comanda a motorului? ceva schema electrica sau poate exista gata facute..”partea de electrica si comanda a motorului” depinde în primul rând de motorul avut la dispoziție!deci, întâi faci rost de motor, stabilești fixarea mecanică, angrenajele cu roata/roțile motoare, și abia apoi începi partea asta... Link spre comentariu
Vizitator gabrielPIT Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Am cumparat de 2 zile un ATV cu motor de 6V si acumulator 4A.O sa postez poze cu directia poate va ajuta la constructie.Intr-o saptama vreau sa desfac si reductorul sa ii pun un motor de 12V. Link spre comentariu
DavioForce Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 daca il desfaceti ne puteti face si o schema a instalatiei electrice? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Acumulator-intrerupator-motor ? Link spre comentariu
Vizitator gabrielPIT Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Schema este foarte simpla.Sper sa fiu explicit in vorbe.Pe ghidon are un push-buton care comanda bobina unui releu.Motorul este legat pe contactele releului. Link spre comentariu
th3-razor Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Deci nici macar un amarat de variator de turatie nu are .....Totusi cum a spus si dr.L autofiletantele sunt subdimensionate... pana si una skill dupa un anume timp de infiletat miroase a ars din ea .... si nu ma refer la cele chinezesti care nu apuci sa bagi 1000 de holsuruburi ca pica ba motor,ba acumulatori si altele.... Link spre comentariu
pannovy Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Poate doua motorase de la compresoare auto de 12V? Link spre comentariu
Iustinian Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Poate doua motorase de la compresoare auto de 12V?Alea se incalzesc de nu mai stii ce sa le faci...sincer.Tine si tu compresorul vreo 20-25 minute si ai sa vezi.Recomandat este maxim 10 minute.Dar ca idee mototul unui ventilator de la o dacie ar fi bun...doar ca....ai nevoie de niste reductii ca are turatie mare Link spre comentariu
Vizitator gabrielPIT Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Pozele promise in posturile anterioare sunt aici http://tinypic.com/?t=postupload. Inca nu am reusit sa desfac reductrul. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Nu sunt acolo... trebuie sa postezi ce scrie in 'direct link' dupa ce urci poza acolo! Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 daca mai continuati proiectul datimi un pm, si va dau eu ce detalii vreti chiar si de unde sa achizitionati piese,lucrez 'inchiriez' astfel de masinute electrice pentru copii de 7 ani, eu le repar le cumpar piese, etc.....va pot ajuta sa duceti acest proiect la sfarsit, dar ca sa iasa ceva calitate doar motorasele cu reductoare pentru rotile spate va duce la minim 300 lei, calitate, chinezarie la jumatate, dar credeti-ma nu se merita,plus acumulatori, undeva la minim 400 lei... Link spre comentariu
stefan33 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Salut. Un motoras de stergator parbriz este foarte bun, doar ca ar trebui cautat unul cu reductie din pinioane gen cutie citeze nu cu surub fara sfarsit. Exista , am unul made an koreea (nu este de vanzare). Masinutele,motocicletele din comert au motorasul de 6v ,marime la fel ca cel de filetanta si reductorul vai de mama lui cu pinioane din plastic. Am uitat sa mentionez ca am si eu an plan o astfel de jucarie. Dar o fac pe 3 roti .Spor Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 stefan33, tin sa te anunt ca cel de stergator nu prea o sa functioneze, am incercat este foarte grea plecarea, pise pentru acele masinute exista, sunt si motoare de 12v impreuna cu reductorul aferent, care da, are rotite dintate din teflon, eu am folosit aceste piese in regim profi, am inchiriat masinute in centrul orasului si tin sa te anunt ca mau tinut cel mai putin 2 ani nu s-au ras si sezonul este de 7 luni pe an,deci pentru un copil de casa este super bun, doar sa aive grija cand da cu spatele sa nu dea din mers inainte, trebuie sa se opreasca pe loc, si cu o ungere buna, trebuie uns chiar si cand il iei nou, s-au cam zgarcit cu vazelina.Spor la mesterit. Link spre comentariu
stefan33 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Si de ce nu merge ? Pentru ca este mai puternic ? Poate ma lamuresti si pe mine. Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Da, intradevar motorul este mai puternic, dar nu va pleca masinuta si daca va pleca va merge foarte greu si incet, aceste motorase speciale pentru masinute sunt mai slabe, dar au turatie de la 12000 la 20000 rotatii/minut, si aceste turatii sunt transformate in putere prin acel reductor care in functie de model poate ajunge si la 5 rotite dintate pe reductor, pe cand motorasul de stergator are mult mai putine turatii, nu stiu daca axul lui ajunge la 1000 si are o singura rotita care este angrenata direct de axul motorului.Faci cum vrei eu iti spun doar din propria experienta ca nu va functiona bine,lucrez de peste 7 ani cu asa ceva si stiu ce spun.Alegerea iti apartine.Spor la mesterit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum