xragon Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Salut tuturor,sunt nou in acest domeniu insa doresc sa invat cat mai multe!Pentru inceput as vrea sa construiesc un cub din leduri 3x3x3 insa ceea ce am gasit pe intrnet nu mi sa parut deloc concret cel putin pentru un incepator ca mine!Intentionez sa folosesc un PIC16F84A iar pentru a-l programa un AD-PIC02 sau un AD-PIC01S!Problema e ca la AD-PIC02 mufele suntmai putin folosite in zilele noastre! Asa arata mufa una cu pini si una gauri (PRIMA FOTOGRAFIE)! IAR EU AM ECESTE MUFE(FOTOGRAFIA 2 SI 3) La cea cu putini pini (prima) pot folosi un adaptor ceva sau se strica! va rog astept detalii! multumesc anticipat! Link spre comentariu
diablero Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Prima mufa este pt. portul serial. Este posibil sa nu mai ai un asemenea port pe placa ta de baza. Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 DA dar eu schimb cu un adaptor de asta veche la una noua vga (albastra ) daca am scris gresit initialele... se pierde vreo informatie sau se arde ceva eu am placa asta! si este un programator pentru tranzistoare! astept cu drag detalii! Link spre comentariu
diablero Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Nu mai ai vreun prieten care sa aiba portul serial pe placa de baza? Cred ca este cea mai simpla solutie. Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 Fara suparare! Dar cine mai are mufe dintrastea vechi cand noi trin intro generatie care din x-box si sa aiba ramul de 5 gb ! nu stiu unde sar gasi mufe adecvate placii! Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 Chestia este ca de abia am cumparat-o si nu ca ar costa mult dar totusi....vreau sa imi citeasca placa cu toate informatiile nu sa mearga o info. aici si una dincolo daca intelegeti! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Multi construiesc programatorul ...ce naiba ,2 trazistoare si ceva rezistente .Sau cu inverseroare (407) . Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Mufa seriala nu are nici un fel de legatura cu cea Dsub15 (VGA). Poate doar ca le poti gasi pe un pc. :nebun:Si e posibil ca programatorul tau pe serial nu mearga nici cu un cablu convertor de la USB la serial. Trebuie vazut daca foloseste doar pinii de Rx si Tx (pe care ii pune la dispozitie convertorul), sau si altii pe deasupra Link spre comentariu
xragon Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 Deci eu sunt incepator ! Nu am experienta dumneavoastra! Datimi o schema cu un programator sa fac si eu!http://www.elforum.info/posting.php?mode=reply&f=209&t=119746# Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum