Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect realizare Led Cub 3x3x3 Sugestii

Postări Recomandate

Salut tuturor,sunt nou in acest domeniu insa doresc sa invat cat mai multe!Pentru inceput as vrea sa construiesc un cub din leduri 3x3x3 insa ceea ce am gasit pe intrnet nu mi sa parut deloc concret cel putin pentru un incepator ca mine!Intentionez sa folosesc un PIC16F84A iar pentru a-l programa un AD-PIC02 sau un AD-PIC01S!Problema e ca la AD-PIC02 mufele suntmai putin folosite in zilele noastre! Asa arata mufa una cu pini si una gauri (PRIMA FOTOGRAFIE)! IAR EU AM ECESTE MUFE(FOTOGRAFIA 2 SI 3) La cea cu putini pini (prima) pot folosi un adaptor ceva sau se strica! va rog astept detalii! multumesc anticipat!

post-68562-139829463383_thumb.jpg

post-68562-13982946339_thumb.jpg

post-68562-139829463394_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

5

• diablero

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

DA dar eu schimb cu un adaptor de asta veche la una noua vga (albastra ) daca am scris gresit initialele... se pierde vreo informatie sau se arde ceva eu am placa asta! si este un programator pentru tranzistoare! astept cu drag detalii!

post-68562-139829463398_thumb.jpg

Link spre comentariu

Fara suparare! Dar cine mai are mufe dintrastea vechi cand noi trin intro generatie care din x-box si sa aiba ramul de 5 gb ! nu stiu unde sar gasi mufe adecvate placii!

Link spre comentariu

Chestia este ca de abia am cumparat-o si nu ca ar costa mult dar totusi....vreau sa imi citeasca placa cu toate informatiile nu sa mearga o info. aici si una dincolo daca intelegeti!

Link spre comentariu

Mufa seriala nu are nici un fel de legatura cu cea Dsub15 (VGA). Poate doar ca le poti gasi pe un pc. :nebun:Si e posibil ca programatorul tau pe serial nu mearga nici cu un cablu convertor de la USB la serial. Trebuie vazut daca foloseste doar pinii de Rx si Tx (pe care ii pune la dispozitie convertorul), sau si altii pe deasupra

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Deci eu sunt incepator ! Nu am experienta dumneavoastra! Datimi o schema cu un programator sa fac si eu!http://www.elforum.info/posting.php?mode=reply&f=209&t=119746#

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări