yo2mhj Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Caut orice schema,informatie practica,e.t.c despre acest tub in vederea "resuscitarii" unui QRO cu acest tub(la dublu,HI.).Ma intereseaza ceva facut cat mai linear...nu vreau sa ma injure nimeni.Pe net am sapat si eu...probabil mi-a scapat... , Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Salut, Imi place ca nu e incurci cu lucruri marunte! :smt120 . Baietii zic aici http://forum.qrz.ru/thread24470.html ca schemele cu GMI-83 sunt aceleasi cu cele de la GMI11, diferind doar puterea. Cu GMI11 gasesti multe scheme, inclusiv aici un topic intreg :http://www.cqham.ru/forum/showthread.php?t=2236&page=2&pp=30 Ma amuza ce zice un rus pe Ebay la o licitatie de GMI-11 : "If you are watching this auction I guess you know all technical information about this powerful tube, where and how it can be used." Vad ca deocamdata pe aste nu le-au descoperit "audiofilii", sa le creasca pretul la infinit... Intreb si eu ceva, nu dati cu parul, ca nu sunt electronist de meserie.... de ce la tuburile "de impulsuri" puterea disipata de anod este data in cataloage foarte mica, cand de fapt tubul ala duce mult mai mult? Sa dau un exemplu concret: GU-29 si GI-30 sunt de fapt acelasi tub, cu aceleasi performante, dar in cataloage puterea disipata la anod la GI-30 este jumate fata de GU-29... de ce? PS. Tovarasii rusi dau puterea de iesira a unui 2XGMI-83 la 800W... Sper sa ne auzim cu el in banda! Succes! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iulie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2012 Iti multumesc pentru raspunsul prompt,multam de link-uri,m-a ajutat putin si Gabi=Maxim33,o sa studiez problema...sper sa ii vin de hac,HI.Acum,asa cum e facut ii dai 100W si scoate impresionanta putere de 110 W...Trebuie studiat putin,e pacat de tuburi si de constructie,zdravan facuta altfel.73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum