Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas alarma cu radio

vicelord

Postări Recomandate

Salutare intreb si eu aici ca nu am stiut exact unde. Daca am gresit grav de tot rog sa fie mutat subiectul.Vreau sa imi cumpar un ceas cu alarma si preferabil si radio. M-am uitat pe internet si am vazut ca sunt tot felul de la chinezarii ordinare la chinezarii branduite de firme cunoscute. Mar interesa ce aveti voi prin casa si ce recomandati. Problema mea ar fi ca, telefonul nu prea il aud dimineata (suna cel putin 20 min ca sa ma trezesc) deci vreau sa sune tare sau nu stiu cumva sa ma trezeasca.Ideea de baza ar fi daca exista vreo diferenta intre chinezarii sau imi iau ce mi se pare mie ca arata mai decent si cu asta basta. As vrea neaparat sa fie alimentat de la priza pentru ca nu vreau sa incarc acumulatori o data la 2 zile.Regards

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

2

• vicelord

2

• niq_ro

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

"As vrea neaparat sa fie alimentat de la priza pentru ca nu vreau sa incarc acumulatori o data la 2 zile." - eu zic sa alegi varianta dual power ca daca pica tensiunea noaptea , te trezesti la ... pranz. :rade:

Link spre comentariu

Sunt chinezarii si chinezarii, nu toate chinezariile sunt de proasta calitate.Trebuie cautat ceva mai mult si criteriul principal este pretul, se poate sa gasiti la un pret mai mare un ceas cu radio de buna calitate.

Link spre comentariu

Pretul nu este neaparat o problema. Dispun de pana la 150lei pentru achizitionare si sunt dispus sa iau si sh (am o problema psihica cu produsele din ziua de azi. Am impresia ca sunt din ce in ce mai proaste). Am cautat pe okazii de curiozitate si vazusem un sony cred ca de pe la sfarsitul anilor 90. Ce parere aveti ??regards

Link spre comentariu

Salut, nu fac reclama dar la emag au 12 modele diferite de la 61 la 263ron, firme oarecum consacrate chiar daca pe eticheta tot "made in china" scrie. Cred ca merita.O zi bunacu stima Daniel

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Diferenta este la radio, ca ceas sunt toate la fel, de obicei au acelasi circuit...Eu de-a lungul timpului am avut 3 Philips diferite... variatii ale aceluiasi model, numai ca primul nu avea antena externa, folosea cablul de retea ca antena... acela mergea cel mai bine.Nu am intalnit pana acum unul care sa nu sune suficient de tare. As spune... cu cat e mai "chinezesc", cu atat suna mai puternic.

Link spre comentariu
Vizitator anton5

Cauta un Telefunken, sunt cele mai serioase, parerea mea.Problema e ca nu au reprezentanta in Romania.Din ceea ce am vazut pe net nemtii astia fac SF-uri in plina epoca a kitch-ului ! Am ramas impresionat cand am "rasfoit" cataloagele lor online.Poate ai drum sau pe cineva care are drum in Ungaria, gasesti acolo Telefunken original.Din cate stiu nu au fabrica in China.

Link spre comentariu

Cauta un Telefunken, sunt cele mai serioase, parerea mea....Din cate stiu nu au fabrica in China.

Nu, doar in Turcia, Profilo Holding fabrica sub licenta, utilizand numele lor. Asta nu inseamna ca nu ar fi bune... la urma urmei e un ceas cu radio, sau nuuu, un radio cu ceas, cum m-a corectat un vanzator istet.
Link spre comentariu
Vizitator Demolay

Sony Dream Machine a ajuns o porcarie ordinara, este inferior unui chinezism no-name, afisajul nu este lizibil, suna prost si incet, are erori bizare(de ex. uita sa mai sune in unele dimineti(!), sau suna mai devreme decat e programat(!!!).Inutilizabil.Philips fac pocnitori in carcasa argintie, au viata scurta, traful de retea e subdimensionat si se incinge de ti-e frica ca iti ia foc ceasul.E-boda merge numai ca ceas, radio-ul e imposibil de folosit, daca sufli in directia lui sau te plimbi prin camera,se schimba postul.Un gunoi.

Link spre comentariu
Vizitator anton5

O varianta de lux ar fi sa cauti un radio cu ceas electromecanic, acela cu cifre "jaluzea" . Am avut 2 bucati si s-au dat ca painea calda.Motorasul ceasului este japonez si nu are moarte nici dupa 40 de ani de functionare continua !Radiourile, de obicei, nu creaza probleme, sunt spectaculoase.Unii nu le sufera pt acel mic "tac" abia perceptibil la schimbarea minutelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări