Extrem Postat Mai 13, 2006 Partajează Postat Mai 13, 2006 Buna domnilor...Am simulat difuzoarele de 30 cm TITANIUM,URANIUM si RADIOACTIVE in bass bossbox 6 pro tip bass reflex, cu dimensiunile si tuburile recomandate pe site.Deci intre frecventele 40-200 titanium ii da fum la celalate 2...insa sub 37 hz,ramane in urma.Cea ce nu inteleg....de exemplu eu dau cu 200 de euro in plus pentru un difuzor ca sa coboare cu 10-15 hz in plus ? Oricum sub 30 hz bassu e obositor.Macar de ar avea un spl mai mare .... dar il au mai mic !Concluzia ? la GZ...de la Titanium treci domnule direct la Nuclear-line sau plutonium daca ai tupeu si bani :finga:P.S ar mai e o varianta, bassbox nu e bun :smt017 Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 13, 2006 Partajează Postat Mai 13, 2006 Nu stiu ce caracteristici au difurile..dar banuiesc ca poti compensa spl mic cu multa putere, si cursa lunga.. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 Nu stiu ce caracteristici au difurile..dar banuiesc ca poti compensa spl mic cu multa putere, si cursa lunga..intri pe site - alegi tipul de wooferi si ai acolo "user manual" -> "tehnical details" ->"enclosure recommandation" -> "TSP"cauta prin astea :yawinkle: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 Da ma vezi curios? :weedman: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 14, 2006 Autor Partajează Postat Mai 14, 2006 Da ma vezi curios?DA :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 Macar de ar avea un spl mai mare .... dar il au mai mic !uitati de gain-ul cauzat de interiorul habitaclului! :supz: SPL-ul la 1W declarat de producator in camera anechoica nu este f relevant in autotorism....si inca cevaseriile f scumpe au alt scop:incinte extrem de mici pt densitate de putere per metru cub extrema (spl drag racing....) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum