The Stressmaker Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Este zgomot de dinti de roata dintata de plastic se aude distinct, dupa oprirea rotii albe cuplata la parghie, clank, clank-clank-clank pana sa apese pe buton, care are alt sunet, diferit de celelalte. Link spre comentariu
Vizitator geo741 Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 o sa incerc zilele astea sa demontez rotita si sa o pun in alta pozitie, dar nu mai merge nici viteza a 2-a acum... si nu stiu ce sa verific..am observat ca apartine de firul rosu, dar nu stiu ce sa-i fac. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Am rezolvat o problema la un ventilator cu picior care se blocase mecanic. O picatura de ulei a rezolvat problema si am avut ocazia sa fac un filmulet la mecanica (scuze de calitatea imaginii dar e o conversie din 3gp in avi si s-a pierdut din calitate cumva plus ca am scos sunetul nefiind interesant). Este un ventilator obisnuit de camera, chinezesc, cu picior, si cred ca seamana cu mecanica pe care o aveti dv. (in loc de roata alba are doar o parghie-manivela, principiul este acelasi) si poate va ajuta la reasamblare.Stergeti terminatia .zip pentru a reface terminatia .avi. ventilator.avi.zip Link spre comentariu
Vizitator geo741 Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 demontat switch-ul cu butoanele... merge sa folosesc in locul lui intrerupatorul din imagine? cum fac legatura? firul rosu e pt. viteza 2, cel albastru inchis viteza 1, restul de la alimentare.. evident, voi folosi doar o viteza Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Ar trebui ca sa legi firele albastre (cel albastru inchis de la ventilator si cel albastru de la cablul de alimentare) la intrerupator. Asa ar fi conexiunea pentru viteza 1. Pentru viteza 2 se alege firul rosu in locul celui albastru inchis. Celalalt fir ramas il izolezi cu banda izolatoare ca sa nu atinga ceva in carcasa. Link spre comentariu
Vizitator geo741 Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Multumesc, asa am facut si merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum