Relav Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Solicit ajutor in identificarea cablajului din poze. Am 2 cablaje identice dar pe unul scrie ALVARION PC1168 iar pe celelalt PC1300 VERTEX.Contine LM2679T-ADJ, LMS1587CT-ADJ, MBRB20100, B10100. In proportie de 95% i-am ridicat schema dar cablajul este multistrat si s-ar putea sa am si erori. Intrebarea este, de la ce aparat provin, si macar semnificatia pinilor din cele 2 mufe. Link spre comentariu
Aelfo Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Posibil sa fie partea de alimentare de la antene de 2,4GHz. Tensiunile sunt mici, maxim 24Vcc. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Ghidandu-ma dupa integratele folosite si numarul pinilor,as zice asa...unul din pini merge in pinul 2 la LM2679,posibil printr-o dioda.Pe acest pin se alimenteaza sursa..Un alt pin este masa,si ar trebui sa mearga in pin 4 la acelasi integrat,iar ultimul pin ar fi iesirea din LMS1587,adica pinul din mijloc.Tensiunea de intrare o poti estima dupa tensiunea electroliticului din pin 2,al LM2679.Tensiunea de iesire e fixa,dictata de polarizarea LMS1587 si se poate masura.Functionarea o vad cam asa...LM2679,lucrand in comutatie coboara tensiunea ,aproape de cea de iesire,iar LMS1587,liniar fiind reduce riplul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum