Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare cablaj sursa alimentare

Relav

Postări Recomandate

Solicit ajutor in identificarea cablajului din poze. Am 2 cablaje identice dar pe unul scrie ALVARION PC1168 iar pe celelalt PC1300 VERTEX.Contine LM2679T-ADJ, LMS1587CT-ADJ, MBRB20100, B10100. In proportie de 95% i-am ridicat schema dar cablajul este multistrat si s-ar putea sa am si erori. Intrebarea este, de la ce aparat provin, si macar semnificatia pinilor din cele 2 mufe.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

1

• Aelfo

1

Top autori în acest subiect

Vizitator pisica matache

Ghidandu-ma dupa integratele folosite si numarul pinilor,as zice asa...unul din pini merge in pinul 2 la LM2679,posibil printr-o dioda.Pe acest pin se alimenteaza sursa..Un alt pin este masa,si ar trebui sa mearga in pin 4 la acelasi integrat,iar ultimul pin ar fi iesirea din LMS1587,adica pinul din mijloc.Tensiunea de intrare o poti estima dupa tensiunea electroliticului din pin 2,al LM2679.Tensiunea de iesire e fixa,dictata de polarizarea LMS1587 si se poate masura.Functionarea o vad cam asa...LM2679,lucrand in comutatie coboara tensiunea ,aproape de cea de iesire,iar LMS1587,liniar fiind reduce riplul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări